Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ALKIŞLAR GÖKÇEBEYSPOAR’A

Zonguldak Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu'ndan Süper Amatör Lige yükselen Gökçebeyspor, 2016-2017 sezonuna yeni transferleriyle lige merhaba dedi.

Gökçebeyspor kendi sahasında Ontemmuz’u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda mücadelesine devam ediyor.

Ligin üçüncü haftasında ikinci galibiyet alan Gökçebeyspor şampiyonluk yolunda emin adımlar atıyor.

Alkışlar Gökçebeyspor’a dedim.

Çünkü… 2015 yılına gelince kadar oynanan maçlarda Gökçebeyspor bu hafta kaç gol yiyecek veya inşallah az gol yer hesapları yapılıyordu. Daha ki, Gökçebey spor’un başına Belediye Başkanı Vedat Öztürk gelinceye kadar.

Öztürk başkanlığında ilk kongresinde kulübün başına Başkan olarak Kenan Albayrak getirildi ve Başkan Öztürk kulübün Fahri başkanı ilan edildi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Gökçebeyspor kulübü Başkanı Kenan Albayrak bir araya gelerek ve ilçede Çanakçılar Seramik Şirketler Grubunun temsilcileri ve ilçe esnafın maddi-manevi desteği ile iyi bir takım kuruldu ve Gökçebeyspor bu yıl ligin üçüncü haftasında üç maçta bir beraberlik ve iki galibiyetle şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Ulu önder Atatürk’ün de demiş olduğu gibi zeki, çevik ve ahlaklı sporcularla bu yolda başarıya ulaşacağımızı umut ediyorum. Gökçebeyspor Gökçebey için sadece bir spor kulübü değil, bu ilçenin tanıtımında ve marka değerinde en önemli argümandır.

Ben, sen, o değil, biz ruhuyla hareket ettiğimiz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğini unutmadan güzel yarınlar için her şeyi yapılacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk başta olmak üzere, Gökçebeyspor Kulübü Başkanı Kenan Albayrak ve Futbolcuları, Kulübe maddi- manevi desteği veren herkesi kutluyor, Alkışlar GÖKÇEBEYSPOR’a diyorum.

Sağlıcakla kalın.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.10.2016 23:55:42  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2450)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 631 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,067 | Ip Adresiniz: 3.145.64.241 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.