Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
EĞİTİM BAŞKAN GEBEŞ’İN GÜNDEMİNDEN HİÇ DÜŞMÜYOR

Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan ve şube müdürü Cemalettin Yüceer Çaydeğirmeni belediye başkanı Satılmış Gebeş’i makamında ziyaret etti. Ziyarette ortak düşünce “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim kalitesini en yüksek seviye de tutmak ” konusu oldu.

Devrek Millî Eğitim Müdürü Abdullah TURAN ilçe genelinde eğitim çıtasının daha da üst düzeylere çekilmesi için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Belediye Başkanı Satılmış GEBEŞ’e eğitime verdiği destek adına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gebeş, imkanlar dahilinde belediye olarak her zaman eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti.

Gebeş, ’’Çocuklarımızın çağdaş eğitim olanakları ile buluşturulması için yerel yönetimler olarak gücümüz ölçüsünde destek vermek bizim en önemli görevlerimiz arasındadır. Biz de Çaydeğirmeni Belediyesi olarak, gelişmemizin, büyümemizin, yarınlarımızın, teminatı olan çocuklarımıza yönelik eğitim adına her türlü projenin içinde olmaya olduk ve olmaya devam edeceğiz.Ülkemizin her alanda büyümesi, kalkınması ve gelişmesinde önemli görevlerde bulunacak gençlerin çok iyi bir şekilde eğitimlerini tamamlamaları için çaba sarf ediyoruz.Çaydeğirmeni Belediyesi olarak eğitim kurumlarının fiziki anlamda modern bir görüntü içerisinde olmasına önem veriyoruz.Her türlü araç ve gereç ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim kurumları ile birlikte hareket ederek,çocuklarımızı en donanımlı şekilde geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz’’dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.10.2016 22:22:27  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2037)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 339 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,145 | Ip Adresiniz: 3.141.100.120 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.