Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ULUPINAR TARIM FUARINDA KONUŞTU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çaycuma ilçesi fuar alanında açılışı gerçekleşen Batı Karadeniz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılışında konuştu.

Filyos projesiyle beraber bu tür etkinliklerin burada daha sık gündeme geleceğini ve buranın bölgenin parlayan yıldızı olacağını, Karabük ve Bartın’ a da değer katacağını, Batı Karadeniz’ in kalkınmasında önemli rol oynayacağına değinen Ulupınar projenin ayrıca dört Erdemir fabrikası büyüklüğünde olduğunu ve yapımında 4.000, bitiminde 15.000 kişiye ekmek kapısı açacağını söyledi.

Özcan Ulupınar, tarımın ülke gelişmesinde çok büyük bir etken olduğunu, gelişmiş ülkelerin tarımdan asla vazgeçmediğini dile getirdi. Ülke topraklarının verimine dikkat çekerek, bu topraklarda her şeyin yetişeceğini, bu nedenle çevreyi, toprağı, havayı, suyu temiz tutmamız gerektiğine vurgu yaparken, bürokratlara ve sivil toplum kuruluşlarına incelemelerini uzaktan değil yerinde yapmaları yönünde öneride bulundu. Devletin ve hükümetin verdiği teşviklerden, imkanlardan çiftçilerimizi, hayvancılarımızı yeterince bilgilendirmelerini istedi.

15 Temmuz darbe girişimi hususunda da görüşlerini paylaşan Ulupınar, önce vatan dedi. Vatanı olmayanın ne tarımı, ne gıdası, ne hayvanı yani hiçbir şeyi olmayacağını, bu yüzden bizleri vatansız bırakmaya çalışanlara karşı bir olmamız, diri olmamız gerektiğini ifade ederken Cumhurbaşkanının söylediği tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan vurgusunu da hatırlattı.

Önceki günlerde meydana gelen sel ve heyelan felaketinden zarar görenler için Zonguldak Belediye Başkanına dönerek hitap eden Ulupınar AFAD başkanlığından randevu aldıklarını, “sen ben yok, parti ayrımı yok, her şey Zonguldak ve Zonguldaklılar için, ortak payda Zonguldak” dedi ve manda konusunda da bakanlıktan destek istediklerini, valimize ve müdürlerimize de ilgilerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Özcan Ulupınar, fuarın hayırlı olmasını dileyerek, projeden dolayı BAKKA’ ya, kurumlara ve katkı veren firmalara ayrı ayrı teşekkür ederek, bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese şükranlarını ifade eden Ulupınar, tüm katılımcı ve vatandaşlara saygılarını sundu.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.09.2016 20:45:45  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1992)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 705 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,141 | Ip Adresiniz: 18.191.223.123 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.