Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
SARAÇ, CHP’NİN 93’İNCİ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLARIM.

Ulu Önder Atatürk tarafından 9 Eylül 1923 `te kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk siyasi partisi olan partimizin kuruluş yıldönümünü gönülden kutlarız.”diyen CHP Devrek Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Songül Saraç sözlerine şöyle devam etti.

Saraç,” Misak-ı Milli sınırları için ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunan ve tüm kesimlere kucak açan Cumhuriyet Halk Partisi ilk günkü gibi yoluna devam etmektedir.

Türkiye Cumhuriyetinde yapmış olduğumuz devrimler ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını saygın bir birey haline getirdik. Bugün 93. Kuruluşunu kutladığımız CHP’nin hangi koşullarda nasıl kurulduğunu ülkemizin emperyalist güçlerden nasıl temizlendiğini unutmamalıyız.

CHP’yi kuranlar ulusal kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin eşsiz kahramanlarıdır. Öncelikle bu önümüzdeki dönemde ve şimdi CHP ye çok fazlası ile ihtiyacımız vardır. Doğruları bıkmadan usanmadan yurttaşlara anlatılması ve gelecek günlerin çocuklarımıza bırakacağımız Türkiye’nin yaşanabilir olması için ve çocuklarımızın geleceğinin kararmaması için elimizde gelen her şeyi yapmalı ve Türkiye bütünleştirmeliyiz.

Dün olduğu gibi bugün de dış güçlerin karşısında sadece CHP vardır. Bu nedenle ülkesine hele hele bu günlerde sahip çıkmak isteyen vatanseverlerin öncelikle CHP`ye sahip çıkması gerekmektedir.

Geleceklerin ve Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan tüm halkların Çağdaş, Modern, Medeniyet seviyesi İçerisinde yaşatacak tek siyasi oluşumlu partidir. Türkiye’de yaşayan tüm halkların barış huzur demokrasi özgürce yaşayacağı baskılardan ve ayrımlaştırmalardan tüm Türkiye halklarının özgür düşünce ve yaşam halklarının verildiği ve barışın hâkim olduğu bir Türkiye dileği ile saygılarımı sunarım. Partimizin 93.Yıl kuruluş yıldönümünü kutlar, herkese barış huzur ve özgürlük dileklerimizle.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 8.09.2016 23:21:54  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1870)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 861 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,151 | Ip Adresiniz: 34.201.37.128 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.