Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Demokrasi nöbetinde Gökçebeyliler tek yürek, tek vücut oldular

15 Temmuz günü darbe kalkışması nedeniyle Ülkemizde olduğu gibi Gökçebey ilçesinde de vatandaşlar ve ilçe protokolü tek yürek, tek vücut olarak ülkenin bölünmezliğini bir kez daha ön plana çıkardılar.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK,” Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde yazılacak olan bugünün kahramanları sizlersiniz. Girişim olduğu andan itibaren meydanlarda toplandınız, teşekkür ediyoruz. Tankların tüfeklerin karşısında siper olup, şehit olan kahramanlarımıza selam olsun. Bu Milet vatanına sahip çıktığı sürece kimse ülkemize zarar veremeyecektir.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan dik durma sırası sizlerde dediği andan itibaren, bu millet görevini almış ve tek başına silahsız bir şekilde namluların karşısına geçerek bu darbeyi bastırmıştır.

Bu millette bu yürek bu iman oldukça hiçbir iç ve dış güç ülkemizin sırtını yere getiremez. Bütün mazlumların ümidi olmaya devam eder. Tüm ülkemizin her yerinde olduğu gibi Gökçebey’de de halkımızın kahramanca meydanları doldurması ve demokrasi nöbetinde tek yürek, tek vücut olmalarından dolayı gurur duyuyorum. Ve cesur, kahraman bir Gökçebey halkının Belediye Başkanı olmaktan da onur duyuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Şehitlerimize Allah-tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyor.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 24.07.2016 13:43:33  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2362)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,078 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,514 | Ip Adresiniz: 18.116.36.192 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.