Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ETÇİOĞLU KUYUMCULUK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Etçioğlu kuyumculuk Sebahattin – Kadir Etçioğlu, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.

Etçibaşı mesajında; “Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmuş olmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği,  birbirleriyle olan dargınlıklarını unutup, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Birleştirici ve bütünleştirici özelliği bulunan bayramlar toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir.

Toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, birlikteliğin, kardeşliğin ve sevginin paylaşılmasına aracılık etmesi, bayramları tüm toplumlar için özel kılmaktadır. Bizler aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuzun bozulmadan dimdik ayakta kalacağına, bu birlik, beraberlik ruhunu, daha da güçlendirip geleceğe taşıyarak, daha güzel ve aydınlık yarınlara ulaşacağımıza inanıyorum.

Başta Gökçebeyliler olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevdikleriniz ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 4.07.2016 10:07:03  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2033)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,621 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,899 | Ip Adresiniz: 3.83.187.36 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.