Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
YILMAZLAR YAPI İNŞAAT TASARIM’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Yılmazlar Yapı İnşaat Tasarım İşletmecisi Doğukan- Oğuzhan Yılmaz, Ramazan Bayramı Mesajı yayımladı.

Doğukan- Oğuzhan Yılmaz mesajında; “Bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın üst seviyelere çıktığı, dargınların barıştığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostlukların en sıcak şekilde hissedildiği özel günlerdir. Sevgi ve hoşgörü iklimi içerisinde, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayının ardından, üyelerimiz ve hemşerilerimizle birlikte bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, toplumda sevgi, saygı, kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, sevinç ve neşe günleridir. Sevenlerin bir araya geldiği, dargınların barıştığı, günlük hayatta yeteri kadar yaşayamadığımız paylaşma, ziyaret etme, gönül alma gibi duyguları doyasıya yaşama fırsatı bulduğumuz bayramlar, manevi olarak olgunlaşmamıza da vesile olmaktadır.

İnsanların huzur ve barış içerisinde yaşadığı bir dünya dileğiyle başta Gökçebey olmak üzere tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutlar, şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, sevgi ve huzur getirmesini dileriz."

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.07.2016 14:58:17  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2024)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 579 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,385 | Ip Adresiniz: 18.217.194.39 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.