Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Zonguldak Milletvekillerinden Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Ramazan Bayramı dolayısı ile yayımlamış olduğu mesajında; İslam âleminin Ramazan ayının sona ermesinin üzüntüsünü, Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Milletvekili Özbakır mesajında,”Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz, maneviyat ikliminden esintilerin kuşattığı bir Ramazan Ayı'nı daha huzur içerisinde idrak ederek bayramı karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Millet olma iradesini ve kardeşliği en üst düzeyde hissettiren, kırgınlıkları unutturan bayramlar, mutluluk ve huzur dolu bir iklim meydana getirmeleriyle inanç ve kültür medeniyetimizin en temel unsurlarıdır. Bir ve büyük bir Millet olma şuuru içerisinde; huzurumuzu bozmak ve aramıza fitne sokmak isteyenlerin hain emellerini boşa çıkarmalı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde huzur dolu bir bayramı gelecek günlere taşımalıyız. Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu duygular içinde Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olması diliyorum

Çaturoğlu’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Milletvekili Çaturoğlu,” Bayramlar sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı barış, kardeşlik ve bereket ikliminin tüm benliğimizle hissedildiği çok özel günlerdir" dedi.

Çaturoğlu mesajında, “On bir ayın sultanı olan Ramazanı ayını geride bırakarak yeni bir Ramazan Bayramına daha milletçe huzur ve mutluluk içinde kavuşuyoruz. AK Parti teşkilatları olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da, şehit ailelerini, gazilerimizi, kimsesizleri yalnız bırakmadık, onlarla birlikte iftar sofralarında buluştuk ve ev ziyaretleri gerçekleştirdik, yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşadık.

Ramazan ayında elde ettiğimiz yardımlaşma, merhamet, kardeşlik gibi güzel hasletlerimizi bütün ömrümüz boyunca devam ettirme gayreti içinde olalım. Bayramda yaralı gönülleri, bitap düşmüş yürekleri onaralım. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin tebessümü ile bayramlarımızı aydınlatalım. Hastane köşelerinde şifa bekleyenleri ziyaret ederek gönüllerini alalım.

Bu duygu ve düşüncelerle; sevgi ve hoşgörü ile kucaklaştığımız bu mübarek günlerin, manevi ikliminin hayatımızın her anına ve bütün ömrümüze hâkim olmasını temenni ediyor, başta aziz milletimiz olmak üzere, bütün İslam âleminin ve kıymetli hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum.”

Ulupınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı:

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayramlar küçüklerin hatırlandığı, büyüklerin sayıldığı, kucaklaşmanın, kavuşmanın ve buluşmanın, daha çok sevgi ve karşılıklı saygıyla bir arada yaşamanın anlamını bulduğu günlerdir.

Müslümanların kendisiyle yüzleştiği, kendisini yenilediği, iç dünyasını tazelediği rahmet ayı, bereket ayı ve mağfiret ayı olan Ramazan Ayının sonlarına ulaşmış bulunuyoruz. Bu mübarek ayın sonunda kutlayacağımız Ramazan Bayramının başta bütün Zonguldaklı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Alemine ve insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’ tan niyaz ediyor, saygılarımı sunuyorum.”  

Turpcu Ramazan Bayramını Kutlama Mesajı:

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Ramazan ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Turpcu mesajında; " Bayramlar, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği günlerdir.

Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan gelişmeler, her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Ramazan Bayramının barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Tüm halkımızın ve İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Sevgi dolu, sağlıklı, başarılı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.

Bayramın, kardeşlik ve dayanışma duygularını geliştirmesi, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesi umuduyla saygılarımı sunuyorum"

Demirtaş’tan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı:

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’tan Ramazan Bayramı Kutlama mesajı yayımladı.

Demirtaş mesajında;” Bayram demek sorumluların sorumluluklarını bilmesi, verilen sözlerin tutulması karşılıklı güven sevgi ve saygının pekiştirilmesi demektir. Bayram demek yaraların sarılması, acıların dindirilmesi demektir. Her türlü olumsuzluklara rağmen gelecek Bayramları acılardan üzüntülerden sorunlardan sıkıntılardan uzak kutlayabilmek hepimizin ortak dileği ve inancıdır. O zaman Bayramlar adına yakışır şekilde bayram gibi kutlanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Ayını huzurla, güvenle geçirmemizi sağlayan başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Cumhuriyetimizin ayakta kalmasını sağlayan şehitlerimizi, gazilerimizi sevgi ve saygıyla anıyor, Zonguldak, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Bayramını kutluyorum

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.07.2016 02:08:12  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1900)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,176 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,612 | Ip Adresiniz: 3.142.197.198 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.