Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey Belediye Başkanı Öztürk’ün Kadir Gecesi Mesajı

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Öztürk, Kadir Gecesi nedeni ile yaptığı açıklamada;” “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz. 01 Temmuz Cuma gününü 02 Temmuz Cumartesi’ne bağlayan gece Mübarek Kadir Gecesini idrak etmenin mutluluğunu inşallah yaşayacağız. Kadir Gecesi, Kuran-ı Kerim’in övdüğü, esenlik ve huzurun her tarafa yayıldığı sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gecedir. Yüce Kitabımız’da “bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesinin değeri, insanlığa rehber, şifa ve ebedî mutluluğun anahtarı olarak gönderilen Kur’an’ı Kerim’in o gecede yeryüzü ve beşerle buluşmaya başlamasından kaynaklanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Gökçebeyli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu mübarek gün ve gecelerde tek duamız, ülkemizdeki kanlı terör olaylarının son bulması ve akan kan ve gözyaşlarının durmasıdır. Ülkemizde birlik ve beraberliğimizi yok etmek adına haince planlanan kanlı terör saldırılarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı diliyorum.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 1.07.2016 09:53:28  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1960)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 761 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,632 | Ip Adresiniz: 52.15.112.69 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.