Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Öztürk, şehit ailelerine, gazilere ve personeline iftar verdi

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Şehit yakınları, Gaziler onuruna ve belediye personeline iftar yemeği verdi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ün ev sahipliğinde Cennet Bahçesinde verilen iftar yemeğine; Şehit yakınları, Gaziler ve Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personeli katıldı.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk yaptığı konuşmada;”Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayında şehit ailelerimizle, gazilerimiz ve Belediye personelimizle bir arada olmanın onuru ve mutluluğu içindeyim. Davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Şehitlerimiz vatan savunmasında, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunurken canlarını feda etti, gazilerimiz gözlerini kırpmadan bu vatan uğruna canlarını siper etti. Şehitlerimize Allah’tan rahmet siz değerli ailelerine sabır diliyorum. Gazilerimize de aileleriyle birlikte sağlıklı nice uzun ömürler temenni ediyorum.

Vatan için, ülkenin bölünmez bütünlüğü adına yapılan fedakârlıkların karşılığı hiçbir bedelle ödenmez. Aziz şehitlerimizin siz değerli aileleri ve gazilerimiz, sizlere vefa borcumuz büyük. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, büyük ve güçlü bir devlet. Devletimiz, şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her zaman, her ihtiyacında yanında. Gökçebey Belediyesi olarak da bizde, şehit yakınlarımıza ve gazilerimizin her daim yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Bizler sizin bir evladınız ve kardeşiniziz. Bizler üzerimize düşen sorumluluğu her daim yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Ayrıca; Burada biz bir ekip ve aile olarak hareket ediyoruz. Belediye olarak her ne yapıyorsak bunun arkasında kuşkusuz emektar personelimiz var. Bugün burada aileleriyle beraber kaynaşma ve birliktelik örneği gösterdik. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

İftar öncesi Kur'an tilaveti okundu. Ardından Başkan Öztürk, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.06.2016 03:10:09  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2479)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,167 | Toplam Ziyaretçi: 11,945,616 | Ip Adresiniz: 3.134.104.173 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.