Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ULUPINAR BAKACAKKADI İÇİN ENERJİ BAKANLIĞINDA

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir Enerji Bakan Yardımcısı Ali Rıza ALABOYUN’ u ziyaret ettiler.

Ulupınar, gerçekleşen görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada: “Bakan Yardımcımız sağ olsun bizi kırmadı ve randevu verdi. Bakacakkadı Belediye Başkanımız Sezgin Beyle buluşup kendisini ziyaret ettik. Bakacakkadı’ nın doğalgaz ve elektrik sorunlarını ile ilgili konuştuk.

Başkan, Bakacakkadı’ nın alt yapı ve su ile ilgili inşaatlarının devam ettiğini bunlarla herhangi bir sıkıntısının bulunmadığını ancak Karabük’ ü Zonguldak’ a bağlayan doğalgaz üçgeninin içinde Bakacakkadı’ nın kaldığını, ana hattında kendi belediye sınırlarından geçtiğini, sonucunda da eğer doğal gazın beldeye geldiği takdirde herhangi bir sıkıntılarının kalmayacağını söyledi. Ayrıca başkan 2 kilometrelik bir elektrik hattının da yer altına alınması için talepte bulundu.

Akabinde Bakan Yardımcımız Sayın Alaboyun Botaş genel müdürünü arayarak konuyu kendisine aktardı ve bu konuda yardımcı olunmasını istedi.” ifadelerine değindi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 17.06.2016 19:11:26  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2099)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 116 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,178 | Ip Adresiniz: 3.131.110.169 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.