Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİSİ MUHTEŞEMDİ.

Gökçebey’de Anaokulu öğrencileri 05.06.2015 Pazar günü Ada Düğün Salonunda yılsonu gösterisi düzenlendi.

Gösteriye; Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Cumhuriyet Savcısı Faruk Yavuz, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Belediye Başkan vekili İsmet Karcı, Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Gökçebey Orman Fidanlık Müdürü Şenol Çakmaklı, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Anaokulu öğrencilerin yılsonu gösterisi, 3 yaşında Miraç, 4 yaşında Özüm ve 5 yaşında Erva, İlçe Kaymakamı Bünyamin Bilgin’e çiçek takdimi yapıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Anaokul Müdürü Gülber Cinokur yaptı.

Anaokul Müdürü Cinokur yaptığı konuşmasında;” Bugün çocuklarımız sizlere yıl boyunca öğrenmiş oldukları etkinliklerden bir demet sunacaklardır. Gösterilerimiz çocukların özgüvenlerini pekiştirmeyi amaçlarken birey olarak bende varım dediklerin bir kanıtıdır.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK diyorki; Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.

Evet sevgili misafirler ben sözü fazla uzatmadan yıl boyunca desteklerini ve yardımlarını bizlerden esirgemeyen başta Sayın Kaymakamız Bünyamin Bilgin olmak üzere Sayın Belediye Başkanımız Vedat Öztürk’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fazıl Aytaş’a, Çanakcılar Şirketler Grubuna, Okul Aile Birliğine ve saygı değer öğrenci velilerimize teşekkürlerimi sunarak sahneyi çocuklarımıza bırakıyorum. Hepinizi saygı ile selamlıyor iyi eğlenceler diliyorum.”dedi.

Gökçebey Anaokulu Öğretmeni Damla Kocaoğlu sunumunda öğrenciler sırasıyla;

3 yaş Minik Kelebekler yaramaz farecik dans gösterisi, 5 yaş Uğur böcekleri Anatolia gösterisi

4 yaş Minik Kelebekler Çöpcüler dans gösterisi, anaokulun korosunun çocuk şarkıları, kedicik dans gösterisi, hind dans gösterisi ve ÇANAKKALE DRAMASI ardından kep töreni ile sona erdi.

Anaokulu öğrencilerin bu gösterileri izleyiciler tarafından çok beğenilerek alkış yağmuruna tuttular.

Anaokul Müdürü Gülber Cinokur tarafaından, Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş ve Çanakcılar Şirketler Grubu adına Aran Aratoğlu’na plaket takdim edildi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.06.2016 19:45:05  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2452)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 863 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,153 | Ip Adresiniz: 54.163.62.42 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.