Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Senato Toplantısı ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Bülent Ecevit Üniversitesi olağan Senato Toplantısı 2 Haziran Perşembe günü Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer başkanlığında Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu’nda yapıldı.

Gerçekleştirilen toplantı öncesi, senato üyeleri ile birlikte Yüksekokul birimlerini ziyaret eden Rektör Özer, akademisyenler ve öğrencilerle sohbet etti. Aynı zamanda Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu’nun 2015-2016 akademik yılı mezuniyet törenini kutlamaya hazırlanan akademisyen ve öğrenciler Prof. Dr. Mahmut Özer ve senato üyelerinin törene katılmalarının heyecanını yaşadılar.

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu’nun emin adımlarla büyüdüğünü söyleyen Rektör Özer: “Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu’nda her geçen gün yeni yatırımlar gerçekleşmektedir. Yapılan halı saha ve çevre düzenlemesi öğrencilerin daha rahat bir ortamda eğitim görmelerini sağlamıştır. Okulun gelişmesine katkıda bulunan belediyelerimize, Çanakçı ailesine, başta Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Adnan Topuz olmak üzere akademik ve idari çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen senato toplantısında Devrek MYO’da hizmete giren çalışma salonuna Hakkâri’de şehit olan Devrekli Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut'un adı verildi.

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Yılı Mezunlarını Verdi

Bülent Ecevit Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 2 Haziran 2016 Perşembe günü Atatürk İlkokulu Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Törene Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, üniversite senato üyeleri, akademik personeli, öğrencilerin aileleri katıldılar.

Törende; Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu mezun öğrenciler adına Pazarlama Ve Dış Ticaret Bölümü Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Programı Mezunu Çiğdem Duyar konuşma yaptı. Duyar’ın ardından Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Adnan Topuz ve son olarak da Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer konuşmalarını yaptılar.

Diploma merasiminde yüksekokulu dereceyle bitiren öğrencilere ve mezun olan tüm öğrencilere öğretim elemanları tarafından ödülleri takdim edildi. Yüksekokul birincisinin isim kütüğüne plakasını çakmasından sonra öğrenciler Yrd. Doç. Dr. İmge İhsane Özcan eşliğinde yemin ettiler.

Öğrencilerin 10. yıl Marşı eşliğinde keplerini coşkuyla fırlatmalarının ardından mezuniyet töreni sona erdi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 2.06.2016 21:51:34  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2389)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 469 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,531 | Ip Adresiniz: 18.119.126.80 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.