Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KENAN ÇETİNOĞLU KIZINI EVLENDİRDİ.

Ak Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoğlu kızı Buse Çetinoğlu, Neval Soytaş- Besim Kayalı ailesinin oğulları Cihan Kayalı ile dünya evine girdi.

Ak Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoğlu kızı Buse Çetinoğlu, Neval Soytaş- Besim Kayalı ailesinin oğulları Cihan Kayalı ile evlendirdi.

Gökçebey Ada Düğün Salonunda gerçekleşen muhteşem düğüne; Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Belediye Başkan Vekili İsmet Karcı, Çanakcılar Ailesinden,Mehmet Çanakcı ve Sezai Çanakcı, Eserli Yapı Malzemeleri İşletme sahibi Muhammet Eserli, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Gökçebey Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü İsmail Kazlı, Çaydeğirmeni Belediye Başkan Vekili Doğan Şişman, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, Kadir Görür, Ayla Kocaarslan Görür, Esnaf Odası Başkanı Ali Çetin, Çarşı İçi Muhtarı Aydın Kayabaş, ilçeye bağlı köy muhtarların yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Buse ile Cihan genç çifte hediyeleri takdim eden Gökçebey belediye Başkanı Vedat Öztürk, ömür boyu mutluluklar diledi. Davetliler genç çiftlere hediyelerini verdiler.

Ada Düğün salonunun orkestrasının birbirinden güzel çaldığı dans müziği ve oyun havaları ve havai Fişeklerin atılmasıyla, Buse ile Cihan genç çiftin bu mutlu gününde davetli misafirler geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler.

“ULUPINAR, BUSE İLE CİHAN’A MUTLULUKLAR DİLEDİ”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın telgrafı okundu.

Ulupınar telgrafında; “Nazik davetiniz için teşekkür ediyorum. Daha önceden belirlenmiş programım dolayısıyla düğün törenizde aranızda bulunamıyorum. Buse ile Cihan çiftlere ömür boyu mutluluklar diler, tüm davetlilere selam ve saygılarımı sunarım

Bizde Buse ile Cihan genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.05.2016 00:02:44  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3394)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 94 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,530 | Ip Adresiniz: 18.227.0.192 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.