Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Sezai Çanakcı’nın, Berat Kandili Mesajı

Çanakcılar Şirketler Grubu Yapı Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çanakcı, Berat Kandili olması dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Çanakcı mesajında; “Ramazan Ayının habercisi ve müjdecisi Mübarek Üç Aylardan olan Şaban ayının incisi, Berat Kandiline kavuşmanın sevinç, mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının, sosyal dayanışma ve kaynaşma özelliklerinin en üst seviyeye çıktığı bu geceler, bizleri birliğe, kardeşliğe, paylaşmaya ve huzura çağıran müstesna zamanlar olup, kendimize ve bütün insanlığa karşı görevlerimizi hatırlamamız için büyük bir fırsattır.

Bu gece, yapacağımız duaların, Cenab-ı Mevla’ya arz edileceği ve onun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanılacağı, umut, huzur ve müjde gecesidir.

Manevi duyguların yoğunlaştığı, ilahi rahmetin dolup taştığı merhamet, dostluk ve kardeşliğin geliştiği, yardımlaşma ve hayır faaliyetlerinin arttığı bu mübarek aylarda, yaradanın affına sığınmak için büyük bir vesile olan Berat Kandili, aynı zamanda insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek için de bir fırsattır.

Bu gecede büyüklerimizin ve dostlarımızın kandilleri tebrik edilmeli, hayır duaları alınmalıdır, içinde bulunduğumuz bu aylarda ihtiyaç sahiplerine imkânlar nispetinde yardım eli uzatılmalıdır. Unutmayalım ki sevinç ve mutluluklar paylaşıldıkça artar, sıkıntılar da paylaşıldıkça hafifler.

Gökçebey’in ve tüm İslam âleminin Berat Kandilini en samimi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, mutluluk, sağlık ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum’’

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.05.2016 22:31:46  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2256)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 974 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,036 | Ip Adresiniz: 3.140.186.241 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.