Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Aydın’ın, Berat Kandili Mesajı

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın,” Bu mübarek geceden gerçek manada istifade edebilmenin yolu, nefsi muhasebe ve vicdani sorgulamadan geçiyor” diyerek Berat Kandil mesajı yayımladı.

Başkan Aydın mesajında,” Bu mübarek geceden gerçek manada istifade edebilmenin yolu, nefsi muhasebe ve vicdani sorgulamadan geçiyor.Hepimiz inşallah bu fırsatı değerlendiren ve böylece Berat Kandili’nin feyiz ve bereketinden faydalananlardan oluruz. Aynı zamanda Ramazan-ı Şerif‘in habercisi olan Berat Kandili’nin, Allah’tan inanan kulları için bir lütuftur. Sonsuz merhamet sahibi olan Allah, aldığı her nefeste dahi imtihan halinde olan biz kulları için çeşitli kurtuluş yolları göstermiştir. Bu yollardan birisi ve belki de en önemlisi ise, mübarek günler ve gecelerdir. Yüce Yaratıcının merhameti, şefkati ve kullarına olan muhabbetiyle bezeli olan Berat Kandili de, samimi bir kalple edilen tövbenin ardından gelen affın müjdecisidir. Berat, günahlarla, kusur ve hatalarla kendisini dünyaya hapsetmiş olan Müslüman için özgür kalma fırsatı ve berat etme imkânıdır.

Aynı zamanda birliğimizin, dirliğimizin ve beraberliğimizin pekiştiricisi olması ümidiyle bu mübarek gecenin Âlemi İslam’a hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Allah hepimizi Berat’la müjdelenen ve hidayetle huzur bulan kullarından eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle Gökçebey’li hemşehrilerimin mübarek Berat Kandili’ni tebrik ediyor, selam, saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.05.2016 08:57:18  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1952)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,814 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,092 | Ip Adresiniz: 54.147.102.111 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.