Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU ANITKABİR’DE:

BİZ HALKIZ, BİZ GÜÇLÜYÜZ, BİZ YÜREKLİYİZ, BİZ MİLLİ MÜCADELECİYİZ, BİZ KUVAY-I MİLLİYECİYİZ, BİZ MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Anıtkabir yürüyüşüne katıldı.

Güvenpark’tan yürüyüşe başlayan kortej, Aslanlı Yoldan yürüyerek Atatürk’ün mozolesinin bulunduğu alana geldi. Kalabalık nedeniyle mozoleye ulaşmakta zorlanan CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Anıtkabir’in Anadolu Meydanı girişinde yürüyüşe katılanlara yaptığı teşekkür konuşmasında “Hepinizi seviyorum. Hepinize yürekten selamlar, saygılar, şükranlar sunuyorum. Sağ olun, var olun. Kimse unutmasın, biz Mustafa Kemal’in askerleriyiz!” dedi. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması şöyle:

KORKUYU SARAYIN DUVARLARINA HAPSETTİK 
“Hepinize yürekten teşekkürler. Bugün bir ilki daha tarihe kazıdık. Korkuyu sarayın duvarlarına hapsettik artık! Biz halkız, biz güçlüyüz, biz yürekliyiz, biz milli mücadeleciyiz, biz Kuvay-ı Milliyeciyiz, biz Mustafa Kemal’in askerleriyiz!

BİZE YASAK SÖKMEZ
Yasak getiriyorlar, “Efendim yürüyemezsiniz” Ne zaman? 19 Mayıs’ta… Unutmayın, 19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti’nin ayağa kalktığı bir tarihtir. Hiçbir yasak bize sökmez! Onların yasakları onlar içindir. Biz birilerinin önünde diz çökmeyiz. Bizde sadece efeler oynarken diz çökerler, onurlarıyla…

BÜTÜN TÜRKİYE’YE SELAM OLSUN
Güzel bir günde 19 Mayıs’ta hep birlikte buradan Türkiye’ye selam gönderelim. Ben söyleyeceğim, siz de tekrar edin tamam mı, anlaştık mı?
Ankara’dan; Hakkari’ye Trabzon’a, Tekirdağ’a, Edirne’ye, Muğla’ya, Antalya’ya, Çankırı’ya, Yozgat’a, Bayburt’a, Kars’a, Ardahan’a, Van’a, Tunceli’ye, bütün Türkiye’ye, dünyaya selam olsun. Selam olsun Türkiye!
Hepinizi seviyorum. Hepinize yürekten selamlar, saygılar, şükranlar sunuyorum. Sağ olun, var olun. Kimse unutmasın, biz Mustafa Kemal’in askerleriyiz!”

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 20.05.2016 00:44:56  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2112)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 712 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,148 | Ip Adresiniz: 3.144.244.44 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.