Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Vali Kaban: “Cumhuriyetimizi yaşatacaklar”

Zonguldak Valisi Ali Kaban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yayınladığı mesajda, “Çocuklarımız, sorumluluğun bilinci ile hareket ederek çalışacaklarına, Cumhuriyetimizi lider ülke yaparak yaşatacaklarına, aydınlık yarınlarımızın mimarları olacaklarına inancımız sonsuzdur. Bizlerde ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya yönelik tüm çabalarında onlara destek verecek her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Vali Ali Kaban, mesajında şunları kaydetti: “Cumhuriyetimizin en önemli kurumlarından olan TBMM açılışının 96’ncı Yıl Bönümü ile Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği ulusal egemenlik ve çocuk bayramını coşku ile kutluyoruz.

23 nisan 1920 de Ankara’da toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi aldığı tarihi kararlarla, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve bağımsızlık yolunda yürütülen çabaları yönlendirmiş, varlığıyla milletimize güç vermiş, bağımsızlık mücadelesi veren milletimizin, ordumuzun umutlarını güçlendirerek zafere olan inancını, azmini, gücünü arttırmıştır.

TBMM tüm bunları yaparken, bağımsız, özgür, egemen bir devletin de temelini oluşturmuş, Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Kurtuluş ve Cumhuriyetimizin kuruluş mücadelesinin başarıya ulaşmasında büyük ve önemli rol üstlenmiştir.

Milli egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı bu anlamlı günü çocuklarımıza armağan eden büyük önder Atatürk, onlara duyduğu güveni, sevgiyi, değeri en güzel şekilde göstermiş, Cumhuriyetimizin çocuklarımızın, gençlerimizin güvencesinde onların omuzlarında yükseleceğine, sonsuza dek yaşatılacağına olan inancını ortaya koymuştur.

Çocuklarımızın bu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek çalışacaklarına, Cumhuriyetimizi lider ülke yaparak yaşatacaklarına, aydınlık yarınlarımızın mimarları olacaklarına inancımız sonsuzdur. Bizlerde ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya yönelik tüm çabalarında onlara destek verecek her zaman yanlarında olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli halkımızın ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 22.04.2016 03:55:32  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1928)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 690 | Toplam Ziyaretçi: 11,945,139 | Ip Adresiniz: 3.149.252.37 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.