Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BU YIL BEŞİNCİSİ DÜZENLENEN AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER SEMPOZYUMU BAŞLADI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR,AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Gençlik ve Belediye’ temalı Yerel Yönetimler Sempozyumu büyük bir katılımla Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da başladığını belirtti.

Zonguldak Milletvekili Özcan ULUPINAR yaptığı açıklamada “13-14 Nisan tarihleri arasında Sayın Mehmet ÖZHASEKİ Başkanlığında tertiplenen benimde başkan yardımcılığını üstlendiğim ‘Yerel Yönetimler Başkanlığı’ tarafından düzenlenen bu organizasyonun ilk gününde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’ nun teşrifleri bizleri mutlu kılmıştır.

Başbakanımız stantları tek tek dolaşarak bilgi alışverişinde bulundu. Büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Başbakanımız yaptığı konuşmayla belediyelere ve belediyeciliğe verdiğimiz önemi bir kere daha gözler önüne serdi.

Başkanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ ve Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak iyi bir hazırlık sürecinden sonra ilk günü olumlu geçirmenin mutluluğuyla, yerel yönetimlerde yakaladığımız başarının gençlerle hızlanarak artacağını ve bu yolda gençlerin daha fazla rol almaları gerektiğini düşünüyoruz, bu sempozyumda projeleriyle dereceye giren belediyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 14.04.2016 22:26:11  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1989)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 754 | Toplam Ziyaretçi: 11,904,280 | Ip Adresiniz: 54.221.159.188 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.