Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Zonguldak’ta 5 şirkete daha kayyum atandı

Zonguldak ve Kozlu ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında örgüte finansal destek sağladığı iddiasıyla 5 şirkete daha kayyum atandı.

FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmayı yürüten Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı, madencilik, otomotiv ve akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren 5 şirkete kayyum atanması talebinin, 11 şirkete kayyum atanmasına karar veren Zonguldak Sulh Ceza Hakimliğince reddedilmesine itiraz ederek Bartın Sulh Ceza Hakimliğine başvurdu.

FETÖ/PDY'ye "2 milyon lira" aktarıldığı şüphesi Söz konusu 5 şirkete daha kayyum atanması kararı verilmesi üzerine ilgili iş yerlerinde polis ekipleri önlem aldı.

FETÖ/PDY'ye finansman desteği sağlandığı iddiasıyla şirketlere atanan 3 kayyumun, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleriyle şirketlerin bulunduğu binalara gelerek çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Zonguldak'ta FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen yıl farklı tarihlerde kent merkezi ile Ereğli ve Çaycuma ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirmiş, bazı eğitim kurumları ve şirketlerdeki aramalarda doküman ve bilgisayarlara el konulmuştu. Kent merkezi, Ereğli ve Çaycuma ilçelerinde 9 Nisan'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında örgüte finansal destek sağladığı iddiasıyla 11 şirkete kayyum atanmıştı.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 14.04.2016 01:05:13  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2134)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 718 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,008 | Ip Adresiniz: 44.200.169.91 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.