Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Aygaz Eğitim Tırı Gökçebey’de

LPG sektörünün lider kuruluşu Aygaz, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini artırmak amacıyla bayi çalışanlarını müşteri memnuniyeti, tüketicileri tüp gaz kullanımı konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor.

“Hizmet ve Güvenlik Eğitimleri” projesi kapsamında özel olarak hazırlanan Aygaz Eğitim Tır'ı Gökçebey’e ulaştı. Proje kapsamında, tüketici ve bayi çalışanlarına tüp gaz, tüp gaz ekipmanları ve LPG hakkında genel ve teknik bilgiler verildi.

Özel olarak tasarlanan Aygaz Eğitim Tırı'nda; tüketicilere tüp gazın özellikleri, kullanım alanları, tüp gaz ekipmanları ve LPG hakkında teknik bilgi verilirken, eğitimler pratik uygulamalarla desteklendi.

Yoğun ilgi gören Aygaz Eğitim Tırı, önümüzdeki günlerde başka yerleri ziyaret ederek eğitim yolculuğuna farklı noktalarda eğitimler devam edecektir.

Aygaz hakkında:

Koç Topluluğu’nun enerji sektöründe faaliyet gösteren ilk şirketi olan Aygaz, Türkiye’nin 10. büyük sanayi kuruluşudur. Kurulduğu 1961 yılından bu yana Türkiye’de LPG (Likit Petrol Gazı) sektöründe liderliğini sürdüren Aygaz; LPG’nin otogaz, tüpgaz ve dökmegaz olarak dağıtımının yanı sıra LPG basınçlı kap ile aksesuarları üretimi ve satışını da gerçekleştirmektedir. 81 ilde 2.200 tüpgaz bayisi ve 1.700 otogaz istasyonu ile hizmet veren Aygaz ayrıca, 40’a yakın ülkeye gaz aletleri ihracatı yaparak, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika pazarlarında da faaliyet göstermektedir. Aygaz tüpü her gün 80 binden fazla eve ve işyerine girmekte, 1 milyondan fazla araç Aygaz’ın otogaz ürünü Aygaz Otogaz ile yolculuk yapmaktadır. Aygaz merkez tesisler ve bayiler olmak üzere 15 binden fazla personel ile yarım asırdır Türkiye’nin dört bir köşesinde hizmet vermektedir.

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 8.04.2016 14:53:34  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2361)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 876 | Toplam Ziyaretçi: 11,939,112 | Ip Adresiniz: 18.225.234.234 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.