Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KULOĞLU’NDAN BAŞKAN ÖZTÜRK’E BAŞARI PLAKETİ

Almanya’da faaliyet gösteren Gökçebey Çukur'lular Derneği Başkanı Saadettin Kuloğlu, Çukur mahalle muhtarı Kazım Durdubaş ve Çukur mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında ziyaret ederek başarı plaketi verdiler.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Almanya’da faaliyet gösteren Gökçebey Çukur'lular Derneği Başkanı Saadettin Kuloğlu, Çukur mahalle muhtarı Kazım Durdubaş ve Çukur mahalle sakinlerinin nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye hudutlarımıza Çukur’u kısa zamanda yapılan hizmetlerle değişikleri hepiniz görmektesiniz. Önümüzde süreçte yapmayı düşündüğümüz hizmet projeleri vardır. Allah-ın izniyle o projeleri gerçekleştirmeye çalışacağız. İlçemizin merkezine yapılan aynı hizmetler çukur mahallemizde de olacaktır.” Dedi.

Almanya’da faaliyet gösteren Gökçebey Çukur'lular Derneği Başkanı Saadettin Kuloğlu ise,” Vedat Öztürk başkanlığında Gökçebey ilçesine yapılan hizmetlerle geçen her gün büyüyerek gelişen bir Gökçebey karşımıza çıkıyor. Şuan faaliyette olan hizmetler tamamlandığında Gökçebey’in yaşanabir bir ilçe konumuna gelecektir. Çukur mahallemize ve ilçemize yaptığı kalıcı hizmetlerinden dolayı Dernek başkanı olarak başarı plaketini takdim ediyorum. Sevgili Başkanımızın ilçemize yapacağı hizmetlerde dernek olarak maddi-manevi desteğimizi vermeye hazırız. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. “

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 5.04.2016 13:19:56  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2579)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 18 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,454 | Ip Adresiniz: 3.138.118.250 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.