Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÖZTÜRK’ÜN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101’inci Yıldönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Öztürk mesajında,Millet olarak, ecdadımız tarafından tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 101’inci yıldönümünü kutlamanın büyük onur ve ayrı bir gururunu yaşıyoruz. 18 Mart tarihi, gerek taarruz, gerekse savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en gurur verici ve en parlak sayfalarından biridir. Türk’üyle, Kürt'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun vatan toprakları için savaşmış ve bugün Çanakkale'de omuz omuza yatan şehitlerimiz, Türk milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin de en güçlü nişanesidir.

Vatanı, milleti ve kutsal değerlerini korumak için savaşarak, bu uğurda canını vermiş aziz şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonrakilere devretmektir.

Tarihe altın harflerle yazılan  Çanakkale Zaferi’nin 101’inci yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bu toprakları bize armağan eden  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 18.03.2016 02:48:45  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2151)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,770 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,048 | Ip Adresiniz: 54.147.102.111 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.