Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AYDEMİR’İN 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ MESAJI

Aydemir Kereste San. Ltd. Şti. işletme sahibi İşadamı Engin Aydemir, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Aydemir mesajında;”Bugün Çanakkale Zaferi’nin 101. yılını yaşamanın heyecanı ve aynı zamanda da kutsal değerlerimizi, vatanımızı korumak için canını feda etmekten çekinmeyen şehitlerin anma günü olan “Şehitler Günü”nü bir kez daha anlamanın onurunu yaşıyoruz.

Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin kaderini ve dünya tarihinin seyrini değiştirmiştir. Bütün imkansızlıklara rağmen canını ortaya koyan Türk milleti, tüm dünyaya ÇANAKKALE GEÇİLMEZ gerçeğini kabul ettirmiş ve bağımsızlığına el sürecek hiçbir gücün tehdidine imkan vermemiştir. Kahraman askerlerimizin çabasıyla Türk Milletinin varlığını yeniden ortaya konmuştur.

Çanakkale'de 101 yıl önce bütün imkânsızlıkları aşarak kanlarıyla, canlarıyla Dünya'ya karşı büyük haklılığımızın son noktasını koyan, bir anlamda tüm dünyaya ders veren ve bizlere bugün, onurumuzla hür yaşamak imkânlarının önünü açan Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve varlıklarıyla şeref duyduğumuz şehitlerimizi saygı, rahmet, minnet ve gururla anıyorum. Ruhları şad olsun.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 18.03.2016 01:43:30  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2171)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 458 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,520 | Ip Adresiniz: 3.139.70.131 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.