Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AK PARTİ VEKİLLER BAŞKAN ÖZTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Gökçebey Belediye Başkanı Vedat öztürk’ü makamında ziyaret ettiler.

“GÖKÇEBEY’E HİZMET SÖZÜMÜZ VAR”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,” 30 Mart 2014’de yapılan yerel seçimlerde O günlerde,’ değerli Gökçebeylilere şunu demiştim. Sizler desteğinizi veriniz, bizde sizlere hizmet verelim.’ Gökçebeyliler şahsıma verdiği sözü tutarak Başkanımız Vedat Öztürk’ü başkan seçtiler.. Gökçebeyliler sözünü tuttu. Şimdi sıra bizde. Vedat başkanımızın yaptığı her hizmet projelerine bizlerde Ankara’da destekliyoruz. Ve Gökçebey bugün hizmet şantiyesi halindedir. Daha Gökçebey’e çok hizmetler yapacağız “dedi.

“VEKİLLERİMLE GURUR DUYUYORUM”

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Çok değerli Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Özbakır ve Sayın Özcan Ulupınar’ın nezaket ziyaretlerinden dolayı çok memnun oldum.. Belediye Başkanlığına geldiğimiz ikinci yılımıza kadar birçok sorunlarını çözerek kalıcı hizmet projelerimizi onay alarak şuan yapım aşımındadır. Bu hizmetleri gerçekleşmesinde bizlere Ankara’da desteğini veren sayın vekillerime sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 17.03.2016 01:21:41  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2194)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,462 | Toplam Ziyaretçi: 11,939,698 | Ip Adresiniz: 3.138.113.188 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.