Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Altay, “Önce İş Güvenliği Sonra İş”

Çaycuma’da son yıllarda yetişen genç ve cesur müteahhitlerden FS ALTAYLAR İnşaat firmasının sahibi Sait Altay, inşaat sektöründe emin adımlarla hızla ilerliyor.

Müteahhitlik mesleğinde girişimcilik ruhunun önemli olduğuna dikkat çeken Altay, “Cesur ve kararlılıkla atılan temellerin her zaman sağlam olduğunu söylemek isterim. Bizler FS ALTAYLAR İnşaat olarak vatandaşlarımıza sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz modern daireler teslim ediyoruz. “diyerek sözlerine şöyle dev

Altay “Çalışmalarımızda işçilerimizin iş güvenliğini de ön planda tutuyoruz. Bizim için önce iş Güvenliği, sağlık daha sonra iş geliyor. FS ALTAYLAR İnşaat, müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Altaylar İnşaat, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler sunar. Hedefi sürekli gelişim, teknolojiyi takip ederek kendini geliştirmek olan FS ALTAYLAR İnşaat uzman kadrosu, deneyimi ve bembeyaz geçmişiyle sektöre hizmet vermeye devam etmektedir. Gerçekleştirdiği projelerde sürekli takip denetim ve çevreye vermiş olduğu değer ile Altaylar İnşaat’ın şirket politikası haline gelmiştir.” dedi.

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 13.03.2016 17:52:05  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2663)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 65 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,127 | Ip Adresiniz: 3.144.189.177 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.