Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Devrek Ticaret ve Sanayi Odası ile Garanti Bankası arasında protokol imzalandı.

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası ile Garanti Bankası arasında protokol imzalandı.

Düzenlenen imza merasimine; Devrek TSO Başkanı Ertan Civak ile Garanti Bankası Devrek Şubesi Müdürü Mehmet Kabarık ve katıldı.

Düzenlenen protokol ile ilgili bilgi veren Garanti Bankası Devrek Şube Müdürü Kabarık, "Yöremize ait firmalarla ilgili genel müdürlük bazında yapılacak olan Türkiye genelinde firmalar arasına buradaki firmaları da dâhil edeceğiz. Odaya bağlı üyelere gerekli faiz desteği, ödemesiz dönem olursa ödemesiz dönemlerde odaya bağlı 850 firmaya her türlü desteği vermek için bu protokolü imzalıyoruz. Bankamızın desteğiyle ilgili gelişmeleri SMS yoluyla firmalara bildireceğiz ve imzalanan bu protokol bölgede faaliyet gösteren firmalara rahat bir nefes aldıracaktır” dedi.

Devrek TSO Başkanı Ertan Civak ise, "Öncelikle Devrek Garanti Bankası Şubesi ile yapılan anlaşmanın her iki taraf da hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gerek Devrek’te ve gerekse Gökçebey’de odamıza üye olan büyüklü, küçüklü 850 firmanın yapılan protokol anlaşmasıyla özellikle kredi anlamında firmalarımıza bankamız gerekli her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etmişlerdir. Bu nedenle bir araya gelmiş bulunmaktayız. İnşallah bu protokol anlaşmasından sonra firmaların daha rahat bir nefes alacaklarını ümit ediyor, yapılan anlaşmanın odamıza, firmalarımıza ve bankamıza tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.03.2016 22:04:49  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1990)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 529 | Toplam Ziyaretçi: 11,938,765 | Ip Adresiniz: 3.14.133.148 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.