Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfının Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfının tüzüğü gereği 10.Maddesi gereğince Genel Kurul Toplantısı 20 Şubat 2016 Cumartesi günü saat 11.00'de çarşı içi Mahallesinde Atatürk Caddesi Çanakcılar İş hanında yapıldı.
Divan başkanlığına Av.İrfan Eser Hasan, üyeliklere Fazıl Aytaş ve Mevlüt Özgü seçildi.
Atatürk ve şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ile Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfının Genel Kurul Toplantısına başlandı.
 Yönetim kurulu faaliyet raporu Fazıl Aytaş tarafından okundu. Genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.
Denetleme kurulu raporu Mevlüt Özgü tarafından okundu. Genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.
Bilanço ve çalışma raporları Mevlüt Özgü tarafından okundu. Genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.
“ÇANAKCILAR AİLESİ GÖKÇEBEY’İN ONURU VE GURURUDUR”
Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfının Genel Kurul Toplantısında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Vedat Öztürk,. ’Çanakcılar Ailesi Gökçebey’imizin onuru ve gururudur “diyerek sözlerine şöyle devam etti.
Başkan Öztürk,”İlçemize yapılan her hizmette bizlere maddi-manevi desteğini esirgemeyen ve  Eğitime verdiği tam desteğinden dolayı Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Sayın Mithat Çanakcı’ya Şahsım ve Gökçebeyliler olarak sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.  Mevcut Meslek Yüksek Okulumuzun bir çok eksikleri vardır. Bizler Filyos nehrinin ıslah çalışmaları şu güzlerde tamamlanmak üzere. Yeni bir okul binası yapmak adına 80 dönüm arazi ayarlanmıştır. Başta Çanakcılar ailesi ve siz sevgili Gökçebeyliler yapılacak bu  yeni okul binasına maddi-manevi destek vermeliyiz. Belediye olarak biz üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz. Yeni okulumuzu yapıp ve bu okulda okuyacak öğrencilerin yurt sorununu çözdüğümüzde  öğrenci sayımızın artacağı aşikardır. Bu vesileyle Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfının Genel Kurul Toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.
Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfı, MYO’da  düzenlenen etkinliklere başarı elde etmiş öğrencilere çeşitli ödüllerle ödüllendirilmiştir.  Dini ve Milli Bayramlarda merkez ilçede ve köylerimizde düzenlenen etkinliklere destek vermiştir.  İlçemizin değerli şairlerinden merhum Mehmet Danacı’nın  şiirleri toparlanarak bir kitacık haline getirilmesi çalışmaları devam etmektedir.  Gökçebey’de ‘ Öğretmenlerin anıları’ projesine destek vermektedir.
Toplantıya; Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Mithat Çanakcı, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş ve üyeler katılımıyla gerçekleşti.
Gökçebey Eğitim ve Sağlık Vakfının Genel Kurul Toplantısı sona erdi.

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 20.02.2016 20:37:25  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2193)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 469 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,759 | Ip Adresiniz: 44.200.74.73 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.