Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda DOXA’ya Büyük İlgi

Ofis mobilyalarında şık ve fonksiyonel tasarımlar sunan DOXA, 26 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en büyük üçüncü mobilya fuarı olan, 500'ün üzerinde firmanın katılımı ile gerçekleşen Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na (İMOB) ilk kez katılım gerçekleştirdi.

150.000 m2 alanda organize edilen ve bu sene 12. si düzenlenen dev mobilya fuarı İMOB da DOXA ve ürünlerine ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Yurt içinde birçok noktada sizlere hizmet sunan DOXA Mobilya, tüm bayileriyle fuarda buluşma imkânı buldu. Bayileriyle bir araya geldiği İMOB Mobilya Fuarına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn. Hakan Çanakcı, Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Çanakcı ve Gökçebey Mal Müdürü Kadir Çelik ziyarette bulundular. 6 gün boyunca yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin ağırlandığı fuarda değerli misafirlerine Genel Müdür İlhami Alanya, Pazarlama Müdürü Selçuk Çiftci, ve Yurt içi ve Yurt dışı Satış departmanları ağırladılar.

Ofisilere yeni soluk getirecek olan, 2016 yılında üretime alacağı Luster, Worty, Iron ve Alimünyum sistem masalarının tanıtımını gerçekleştirdiği fuar sonrasında, hali hazırda yaygın bir bayilik ağına sahip DOXA ailesine yurt içi ve yurt dışından gelen birçok bayilik talebi ile yeni bayilikler ve çözüm ortaklıklarının heyecanı yaşandı.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 3.02.2016 00:11:20  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2828)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 913 | Toplam Ziyaretçi: 11,939,149 | Ip Adresiniz: 3.145.12.1 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.