Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN GEBEŞ, BAŞARILLI ÖĞRENCİLERE ALTIN HEDİYE ETTİ

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Merkez İlköğretim Okulunda düzenlenen karne törenine katıldı.

Belediye Başkan Gebeş, Öğrencilere çikolata ikramında bulundu.2015-2016 Eğitim döneminin ilk yarısında ilçe bazında düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler günü resim yarışmasında 3.olan Ayşegül Gebeş’e ve Karadeniz bölgesinde 3.sınıflar arasında yapılan deneme sınavında 1. olan Berra Civak’a çeyrek altın hediye ederek, başarılarının devamını diledi.

Başkan Gebeş,”Çaydeğirmeni Belediyesi olarak eğitimle ilgili her zaman eksikliklerimizin takipçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Okullarımızda ihtiyaçlarla ile ilgili okul müdürlerimiz ile sürekli istişare halindeyiz. Biz de bu eksiklikleri tamamlayarak öğrencilerimizin daha güzel ve modern bir ortamda eğitimlerini devam etmelerini sağlayacağız.Eğitim öğretim yılınızın ilk dönemini tamamladınız. Bir önceki döneme göre daha bilgili ve donanımlı bir hale geldiniz. İnşallah derslerinize daha çok çalışarak ikinci dönemi de başarı ile tamamlarsınız. Gelecek yıllarda ülkemizin yönetiminde sizler de söz sahibi olacaksınız. Bunun için de birbirimize destek vereceğiz. Sizlerde bunun için çok çalışacaksınız. Öğrenci velilerimize de bu noktada büyük sorumluluklar düşmektedir ’’dedi.

GEBEŞ’TEN KAPALI SPOR SALONU MÜJDESİ…

Öğrenci velilerine ve eğitim camiasına bir de müjdeli haber veren Başkan Gebeş, eğitim öğretim döneminin ikinci yarısında öğrencilerin 3.Etap Toki Konutlarında inşa edilen ve 500 kişilik kapalı spor salonuna sahip 24 derslikli yeni okullarında eğitimlerine devam edeceklerini söyledi.

Başkan Gebeş, son olarak önceliğimiz hep eğitim oldu ve elimiz her zaman okullarımızın üzerinde olacağını ifade ederek, eğitim öğretim yılının ikinci döneminin öğrencilerimize,velilerimize ve eğitimcilere hayırlar getirmesini diledi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 22.01.2016 21:35:35  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2040)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 2,505 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,625 | Ip Adresiniz: 3.15.151.214 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.