Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Kıbrıs Gazisi Fevzi Kıylıoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gökçebey Saraçlar Köy sakinlerinden Merhum Hüseyin oğlu, Kıbrıs Gazisi 1954 doğumlu Fevzi Kıylıoğlu tedavi gördüğü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ’n de hayata gözlerini yumdu. 62 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Fevzi Kıylıoğlu cenazesi, askeri törenle ebediyete uğurlandı.

Kıbrıs Gazisi Fevzi Kıylıoğlu için Saraç köyünde düzenlenen Askeri törene; Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz ve personeli, Çaycuma İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Devrek İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Koparan, Zonguldak Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma personeli, Belediye Başkan Vekili İsmet Karcı, Gaziler, İlçe Sivil Toplum Kuruluşları, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

*

Saraç Köyü Camii İmamı tarafından kıldırılan öğlen cenaze namazı sonrası dua edilip helallik alındıktan sonra aile mezarlığına askeri törenle Kıbrıs Gazisi Fevzi Kıylıoğlu ebediyete uğurlandı.

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin,” canını hiç düşünmeden bu vatanı kahramanca savunan Kıbrıs Gazimiz Fevzi KIYLIOĞLU’ na Allah' tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.”dedi.

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 14.01.2016 21:55:50  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2695)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,610 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,888 | Ip Adresiniz: 3.238.84.213 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.