Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
CHP’DEN İSTİFA EDİYORUM.

22.Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Sayın Nadir SARAÇ’ı ve Songül MALKOÇ’u ilk tanıştığım yıl CHP’li olmuştum. Mesleki hayatımda yapılan Yerel Ve Genel seçimlerde CHP’ye yaptığım haberler ve köşe yazılarımla elimden geldiği kadar destek verdim.

Bu süreçte Genel Merkezi başta olmak üzere ilimizde ve ilçelerinde parti içi kavgaların sona ermediğine hepimiz şahidiz.

Hele ki; geçtiğimiz günlerde CHP Zonguldak’ta il kongresinde yaşanan olumsuzlukları, Partimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK görebilseydi şayet İl Kongresini iptal etmekle kalmayıp bu kavgaların olmasına vesile olan herkesi partiden ihraç ederdi. Bu saatten sonrada parti içi kavgalar sona ermeyeceğine inanıyorum.

Kendi yaptıkları kavgaları nasıl sona erdireceğiz hesapları yapılmaz iken o bunun adamı, bu şunun adamı diye gruplar oluşturuluyor.

Yapılan Milletvekili listesi belirlemesi adına yapılan ön seçim ile 1.Kasım seçimler öncesi milletvekili aday listesi belirlenmesininde adil olmadığı herkes tarafından bilinen bir gerçektir.

Yine Zonguldak ve ilçelerinde de delege seçimleri de adil olmadı ve nitece itibaren yapılan İl Kongresinde seçilecek yeni yönetim ile CHP Zonguldak’ta nasıl birinci parti olacak hesapları yapılacağı yerde kişilerin siyasi ayak oyunları ile yaşanan olumsuzluklar ve kavgalar yerel -Ulusal gazete ve TV’lerde gösterildi.

Yaşanan Bu olumsuzluklara CHP Zonguldak Milletvekilleri ne diyecekler diye sormama gerek yok çünkü bu ayak oyunlara sessiz kalmakla işin içine girmiş oldular. Peki, CHP Zonguldak İl Kongresinde yaşanan olumsuzluklara Genel Merkez ne diyor? Oradan da şuana kadar bir açıklama yok.

CHP İlçe başkanları ve yönetimlerinden gelen teklif üzerine parti üyeliğinden ihraç edilmesine istenen bir liste oluşturmuşlar.

Bu listelere onay veren başkanlara seslenmek istiyorum…

Ey Başkanlar, partiden ihraç edilmesini istediğiniz kişilerin sizler gibi KOLTUK davası yok. İl Genel Meclis Üyesi adayı olacağım diye davası da yok. Belediye Başkanı olacağım diye davası da yok. Sizler CHP’nin herkesi kucaklaması için mi mücadele ediyorsunuz? Yoksa az olsun bizim olsun mantığıyla mı hareket ediyorsunuz?

Ben CHP’lim. Benim KOLTUK davam yok. Şuandan itibaren CHP’nin üyeliğinden istifa ediyorum. Bu konuda CHP İlçe Başkanı veya İl Başkanın gereğini yapmasını istiyorum.

Latif AYDEMİR.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11.01.2016 21:51:39  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2687)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 351 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,413 | Ip Adresiniz: 18.227.161.226 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.