Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY KAYMAKAMI BİLGİN’İN YENİ YIL MESAJI

Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Yeni yıl ile ilgili kutlama mesajı yayınladı

Kaymakam Bilgin yeni yıl kutlama mesajında; “Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şüphesiz ki, her yeni yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu bakımdan geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşmektedir. Aynı ilçede yaşayan insanlar olarak bizlerin en önemli sorumluluğunun, birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü davranmak olduğunu unutmayalım.

Bununla birlikte, daha güzel bir gelecek için hepimizin dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yapmalıyız. Başta kamu kurumları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele, gönül gönüle vererek daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalı, yeni bir şevk ve enerjiyle önümüzdeki tüm engelleri aşıp Gökçebey'imizin sesini daha gür duyurabilmemiz için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder; bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum Saygıdeğer Gökçebey'li hemşerilerimin ve kamuda görev yapan arkadaşlarımın yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 30.12.2015 00:06:32  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2046)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 226 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,662 | Ip Adresiniz: 3.138.33.178 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.