Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
MERSİN’DEN SONRA ZONGULDAK’TA, KEDİ’YE YAPAY DAMAK AMELİYATI YAPILDI.

Kedi’ye Damak Ameliyatı Mersin’den sonra Zonguldak’ta yapıldı. Sarsık Veteriner Kliniğinin yardımı, Gökçebey Belediyesi Veteriner Hekimi Fuat Sağlam kontrolünde ve Diş hekimi Özcan Uzun tarafından Türkiye’de Mersin İlinden sonra Zonguldak’ta Kedi’ye Damak Ameliyatı yapılarak kedi’nin yemek yemesi ve nefes almasını sağlayarak eski sağlığına kavuşturdular.

Zonguldak’ta Bir buçuk yaşındaki erkek sokak kedisi geçirdiği trafik kazası sonucunda üst damağında açıklık meydana gelmişti. Kedinin beslenme sırasında ağzından yediği her gıda burnundan gelmekte ve nefes almakta zorluk çekiyordu.

Gökçebey Belediyesi Veteriner Hekimi Fuat Sağlam ve ekibi tarafından yapılan çalışmalar sonucunda kediye yarık olan üst damağına yapay damak ameliyatı yapılarak yarık olan dama kapatılmıştır. Ve böylelikle kedi yemek yemesi ve nefes alması normale dönerek eski sağlığına kavuşmuştur.

Yapılan bu Ameliyat Türkiye’de Mersin’den sonra Zonguldak’ta gerçekleşmiştir.

Bizde; Zonguldak'ta bir ilki gerçekleştirilen kedi'ye yapay damak ameliyatı, Sarsık Veteriner Kliniğinin yardımı, Gökçebey Belediyesi Veteriner Hekimi Fuat Sağlam kontrolünde ve Diş hekimi Özcan Uzun’un başarısından dolayı kutlarız.

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 15.12.2015 12:15:39  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3748)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 428 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,490 | Ip Adresiniz: 3.21.231.245 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.