Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN ÖZTÜRK İLE GÖKÇEBEY’İN YÜZÜ GÜLÜYOR

Ey yarabbi bugünleri de gösterdin, sana bin defa şükürler olsun. “ Bugünkü yazıma ‘Dua’ ile başlamak istedim. 2014 yılının 30 Mart’ta yapılan yerel seçim öncesi ile sonrası neler oldu ve yaşandı? 30 Mart öncesinde yine bu sütunlardan GÖKÇEBEY’in birikmiş sorunlarını sık sık yazarak gündeme getiriyordum.

18.Nisan 1999 yılında ‘GÖKÇEBEY’DE MUHTARLIK DÖNEMİ SONA ERDİ’ Sloganı ile yerel yönetimin başına gelen bir başkan anlayışıyla başlayıp tam 15 yıllık süreçte GÖKÇEBEY 30 yıl geriye gitmesine sebep olmuştur.

Değişim şarttı Gökçebey’de. Bu değişimin adı Vedat ÖZTÜRK olacak diye yine bu sütunlardan yer vermiştik.

30. Mart 2014 akşamı saatler 18.00’i gösterirken Gökçebey’de Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK seçimi kazanarak değişim gerçekleşmiş oldu.

1 Nisan şakası yaparız. Şaka değil, gerçek oldu. 1 Nisan günü Gökçebey’in üzerinden karabulutlar gitti yerine yeni bir güneş doğdu. Ve böylelikle Gökçebey’de ÖZTÜRK dönemi başladı. 3 Nisan Çarşamba günü Belediyenin önü ana-baba günüydü. Başkan ÖZTÜRK teşekkür konuşması, dua edilmesi ve kesilen kurbanın ardından belediye başkanlık makamına oturarak tebrikleri kabul etti.

30 Mart 2014 ile 29 Kasım 2015 süreçte ilçeye yaptığı ve yapacağı hizmetleri yakinen takip eden ilçe halkının takdirini kazandı başkan ÖZTÜRK.

Başkan Vedat ÖZTÜRK aynı zamanında spor camiasında Futbolculuk hayatından tutunda yöneticiliğe kadar Devrekspor’da başarılı bir özgeçmişi var.

Gökçebeyspor’u da elini uzattı. Birkaç futbolcu transferleri ve ardından 2014-2015 sezonunu ikinci sırada bitiren, katıldığı Play-Off'ta önce Zonguldak Belediyespor'u, ardından da Çatalağzı Demirspor'u yenerek Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'e yükselterek Gökçebeyspor’u şampiyon yaptı.

Gökçebeyspor Kulübün Olağan Genel kurulunda tek başkan adayı olarak Kenan ALBAYRAK getirildi ve seçtirildi. Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK ise Gökçebeyspor’un fahri başkanı oldu. Birbirinden değerli yeni futbolcu transferlerin ardından, Süper Amatör Lig 9. Haftasına kadar kazandığı maçlar nitecisinde puanını 19 yaparak puan cetvelinde ise 3 sırada yerini aldı.

ÖZTÜRK başkanlığında yapılan hizmetlerde değişerek gelişen sadece Gökçebey değil, Gökçebeyspor’da değişimden etkilendi.

Gökçebey ve Gökçebeyspor’da yaşanan güzellikleri yazarken o kadar çok mutlu oluyorum ki anlatamam.

Gökçebey ve Gökçebeyspor’da yaşanan bu güzellikleri bizlere yaşatan başta Belediye Başkanı Sayın Vedat ÖZTÜK'e ve yönetimine, Gökçebeyspor Kulübü Başkanı Sayın Kenan ALBAYRAK, Hocası Oğuz YILMAZ, birbirinden değerli futbolcularına ve değerli Gökçebey halkına teşekkür ediyorum.

Başkan ÖZTÜRK’ün sayesinde hem Gökçebey’in hem de Gökçebeyspor’un yüzü gülüyor. “Ey yarabbi bugünleri de gösterdin, sana bin defa şükürler olsun.”

YOLUN AÇIK OLSUN GÖKÇEBEYSPOR.

Sağlıcakla kalınız…

Latif AYDEMİR

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 30.11.2015 00:42:19  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2656)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 88 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,894 | Ip Adresiniz: 3.128.78.41 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.