Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN MALKOÇ, ENGELLİLER ŞÖLENİMİZE BEKLİYORUZ

Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Malkoç, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engelli çocuklar ve ailelerine yönelik bir şölen etkinliği düzenleyecek olduklarını söyledi.

Songül Malkoç Devrek’te her yıl geleneksel hale getirdikleri engelliler şölenini bu sene 3 Aralık Perşembe günü saat 13:00’de Devrek Karşıyaka Mahallesinde yer alan Star düğün salonunda düzenleyecek olduklarını belirtti. Malkoç, Şölen etkinliğine ilçedeki rehabilitasyon merkezlerinde okuyan çocuklar ile aileleri ve öğretmenlerinin de katılacağını ifade etti.

Engelli aileler ile çocuklarına yönelik olarak düzenleyecek oldukları şölene tüm Devrek halkını beklediklerini ifade eden Songül Malkoç, “ Şunu unutmayalım ki; Ön yargı en büyük engeldir. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Siz hiç gözlerinizi bağlayıp annenizi görmeyi denediniz mi? Siz hiç kollarınızı bağlayıp birinin size yemek yedirmesini, su içirmesini beklediniz mi? Siz hiç konuşmayıp şarkılar söylemek istediniz mi? Engelliler için yaptıklarımızı aslında kendiniz için yaptığınızı asla unutmayın. Gelin engelleri hep birlikte aşalım. Bu özel günlerinde engellilerimizi ve büyük fedakarlık göstererek onlara bakan ailelerini yalnız bırakmayalım, yanlarında olalım ve mutluluklarına ortak olalım.3 Aralık Engelliler günü dolayısıyla düzenleyeceğimiz bu şölenimize tüm duyarlı vatandaşlarımızı bekliyoruz.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.11.2015 21:06:36  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2170)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,102 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,380 | Ip Adresiniz: 3.238.161.165 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.