Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
TURPCU’DAN DEVREK VE GÖKÇEBEY İLÇE ÖRGÜTLERİ’NE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Devrek ve Gökçebey İlçe Örgütlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Seçim sürecinde yapılan çalışmalar ve verilen mücadele için örgütün her kademesindeki emekçilere ve partililere teşekkür eden Turpcu, “Beklediğimiz sonucu alamadık bu nedenle zaman daha çok çalışma zamanıdır, Zonguldak’ımızın hak ettiği yere gelmesi için hep birlikte daha çok mücadele edeceğiz. ” dedi.

26. Dönem’de, Zonguldak’ın TBMM’deki sesi olarak, mevcut sorunların çözülmesi ve Zonguldak’ı daha ileriye taşıma yönünde bir yoğun çalışma içerisinde olacağını söyleyen Turpcu, partililerimizin ve halkımızın desteğiyle bu çabanın daha anlamlı ve daha etkili hale geleceğine inandığını söyledi.

Turpcu şunları ifade etti: “Halkımız bize seçimlerde ana muhalefet yani iktidarı denetleme görevi vermiştir. Biz bu görevi, Zonguldak’ın ve Türkiye'nin yararına olacak biçimde ve en yapıcı şekilde gerçekleştireceğiz. Bu bağlamda, Zonguldak Milletvekili olarak, Milletimiz adına Hükümetin çalışmaları hakkında bilgi alma ve kamuoyunu bilgilendirme yükümlülüğüm bulunmaktadır. Milletimiz adına denetim görevimi yerine getirmek amacıyla Hükümetin verdiği sözleri tutup tutmadığını denetlemek ve bunun takipçisi olmak benim asli görevimdir. Bunun yanı sıra, bilgi, birikim ve deneyimlerimi paylaşarak Zonguldak ilimizin daha iyi yerlere gelmesine katkıda bulunacağım. Önceliğimiz ve ortak paydamız Zonguldaktır bu nedenle kazananın Zonguldak olması için "doğruya doğru yanlışa yanlış" diyen bir anlayışla yeni dönemde halkımızın beklentilerinin karşılanması ve sorunlarının çözülmesi için yeni politikaların ve fikirlerin tartışıldığı bir dönem olarak yoğun olarak çalışacağız. Bunu yaparken sadece muhalefet olma anlayışının dışında devletin diğer şehirlere yaptığı yatırımı ve hizmeti Zonguldak’a da yapmasını sağlamayı hedefliyoruz. Amacımız ilimizin Karadeniz`in diğer şehirleri arasındaki sıkışmışlığından kurtulmasını sağlayarak sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda hak ettiği yeri bulması, Zonguldak ilimizin ve Zonguldaklıların kazanmasıdır.” dedi.

*

*

*

 

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 12.11.2015 19:08:46  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2044)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 675 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,481 | Ip Adresiniz: 3.135.202.224 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.