Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Atatürk İlkokul Öğrencileri, Başkan Öztürk’ü ziyaret etti.

MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve TÜVTÜRK iş birliğinde hayata geçirilen Can Dostları Hareketi projesinin temsilci öğretmen eğitim seminerine katılan Atatürk İlkokul Öğretmeni Hülya Kılınç eğitim verdiği 4/e öğrencileriyle birlikte Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

ÖĞRENCİ ZÜLAL KALAYCI BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN NE İSTEDİ?

Atatürk İlkokul Öğretmeni Hülya Kılınç eğitim verdiği 4/e öğrencileriyle birlikte Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında ziyaretinde Öğrencileri temsilen Zülal Kalaycı Başkan Öztürk’e dilekçe verdi.

Kalaycı verdiği dilekçede;” Sayın Başkanım Vedat Öztürk bizler öğrenciler olarak sizlerden ilçemizin her mahallesine Oyun Parkı, Bisiklet yolu, Yürüyüş yolu istemekteyiz” dedi.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Öğrenci Zülal Kalaycı’nın verdiği dilekçeyi okuyarak şunları söyledi.

Başkan Öztürk,” Değerli Öğretmenim Hülya Kılınç ve değerli öğrencilerimiz öncelikle makamımıza nezaket ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanlık makamına geldiğim günden bugüne kadar süreçte eğitime ne kadar değer verdiğimi ve neler yaptığımı İlçe Milli Eğitim camiasında görevli olan yetkiler yakinen biliyor. Ve de yapmaya devam edeceğiz. Siz gençler bizlerin geleceğisiniz. Zülal Kaycı öğrencimizin bize verdiği dilekçede yer alan konular benim hizmet projelerimde var. Lakin öncelikle şuan şehir merkezi ve her mahallesinde alt yapı çalışmalarımız yapılmaktadır. Bu çalışmalarımız yapıldığında sizlerin istediği Oyun Parkı, Bisiklet yolu, Yürüyüş yolu ve özellikle trafik lambaları üzerinde daha birçok hizmet projelerimiz var. Benimde sizlerden de bir istediğim var. Spor yapınız. Spor insanı yalnızlıktan kurtarıyor, hem daha neşeli, daha pozitif, daha düzgün, ağırbaşlı ve efendi yapar. Derslerinde hepinize başarılar diliyorum.” Dedi.

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 12.11.2015 17:37:08  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2363)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 938 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,374 | Ip Adresiniz: 18.191.211.66 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.