Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
YILMAZ,’GÖKÇEBEYSPOR ÇAYCUMASPOR’A’ HAZIR.

Geçtiğimiz hafta sonu Gökçebey stadında gerçekleşen bu önemli müsabakada, Gökçebeyspor ligde yenilgi yüzü görmeyen Kozlu Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Gökçebey Belediyespor aldığı bu önemli galibiyet sonrasında puanını 10’a çıkartarak 7. Sıradan 6. Sıraya yükseldi.

Gökçebeyspor Teknik direktörü Oğuz Yılmaz yaptığı açıklamada;” öncelikle,’Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim’ sözü ile bizlere yol veren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 77. Yıldönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda oynadığımız Kozlu Belediyespor karşılaşmasını 2-1 kazanarak aldığımız 3 puan ile puanımızı 10 çıkarttık. Ve 7. Sıradan 6.sıraya yükselmemiz Gökçebeyspor takımı içinde iyi moral olmuştur. Bundan sonrada oynayacağımız maçlara daha iyi hazırlanarak puan cetvelinde üst sıralarda olmayı hedefliyoruz.

Bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Çaycuma Spor maçı karşılaşmasına tüm hazırlıklarımız devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kozlu Belediyespor karşılaşmasında yoğun ilgi gösteren saygı değer futbolseverleri ve Gökçebey halkına teşekkür ediyoruz. Aynı ilgi ve desteği bu hafta sonu oynayacağımız maçta da bekliyoruz.

Bizlere maddi ve manevi desteği veren başta Belediye Başkanımız Vedat Öztürk olmak üzere, Kulüp Başkanımız Kenan Albayrak’a , ilçemizin sevilen işadamlarına ve esnafına teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11.11.2015 13:38:48  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2361)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 885 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,175 | Ip Adresiniz: 52.55.55.239 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.