Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİ GÖKÇEBEY’E TEŞEKKÜR ZİYARET ETTİ.

Ak Parti Zonguldak milletvekilleri Hüseyin ÖZBAKIR, Faruk ÇATUROĞLU ve Özcan ULUPINAR, Gökçebey’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinin ardından Ak Parti’den Zonguldak milletvekili seçilen; Hüseyin ÖZBAKIR, Faruk ÇATUROĞLU ve Özcan ULUPINAR eşliğinde Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’un gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinde Gökçebey’de Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK, Bakacakkadı Belde belediye Başkanı Sezgin ÖZDEMİR, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman AYDIN, İlçe teşkilatı, Merkez ve köy muhtarların yanısıra partili ve partisiz büyük bir coşku içerisinde karşıladılar.

Ak Parti Zonguldak milletvekilleri Hüseyin ÖZBAKIR, Faruk ÇATUROĞLU ve Özcan ULUPINAR yaptıkları konuşmalarda; “Partimize Gökçebey halkının verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Seçim sürecinde ve bugün Gökçebey’e geldiğimizde görüyoruz ki, İlçe hizmet şantiyesi dönüşmüş. Gökçebeyliler Belediye Başkanı yönünden çok şanslı. Çünkü Başkanımız ÖZTÜRK yerel yönetimin içinden geliyor. Belediyeciliği iyi biliyor. İktidar partisinin milletvekilleri olarak Başkanımız hizmet projelerinin gerçekleştirmesinde her zaman yanında olacağız. Bizler halkımıza hizmet etmek için milletvekili olduk.” Sözlerin ardından teşekkür ziyaretlerine devamı için Devrek ilçesine ziyaret ettiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 10.11.2015 19:32:30  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2269)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 2,299 | Toplam Ziyaretçi: 11,934,269 | Ip Adresiniz: 18.222.69.152 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.