Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÇETİNOĞLU OĞLUNU EVLENDİRDİ.

Ak Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoğlu oğlunu evlendirdi.

AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Kenan –Hacer Çetinoğlu’nun oğlu İnan ile Sezgin-Bedriye Karabacakoğlu’nun kızı Bedriye Albuzlar Düğün Salonunda yapılan şahane düğün ile hayatlarını birleştirdiler.

Albuzlar Düğün Salonunda 07 Kasım 2015 Pazar akşamı saat 18.00’de başlayan İnan ile Didem’in düğününe; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çanakcılar Ailesinden, Mehmet Çanakcı ve Sezai Çanakcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Mal Müdürü Kadir Çelik, Gökçebey Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü İsmail Kazlı,Bakacakkdı Belde Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Ak parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu, Karademir Mobilya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Satılmış Aydemir, Selami Etçibaşı, Ali demirbaş, Nevzat Demirbaş, Yılmaz Bayramusta, ÇPL Müdürü Zeki Başoğlu, Mustafa Aydemir, İsmail Kılınç, Osman Ala,Ender Gökmen, ilçeye bağlı köy muhtarların yanı sıra yaklaşık bin davetli katıldı.

Hacer –Kenan Çetinoğlu ile Bedriye- Sezgin Karabacakoğlu Aileleri, düğüne gelen davetli misafirlerle yakından ilgilendiler.

İnan ile Didem genç çifte hediyeleri takdim eden Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve Gökçebey belediye Başkanı Vedat Öztürk, ömür boyu mutluluklar diledi. Davetliler genç çiftlere hediyelerini verdiler. Albuzlar Düğün Salonun orkestrasının birbirinden güzel çaldığı dans müziği ve oyun havalarıyla Didem ile İnan genç çiftin bu mutlu gününde davetli misafirler geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Bizde, İnan ile Didem genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.11.2015 07:59:49  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3224)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,347 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,409 | Ip Adresiniz: 3.142.124.252 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.