Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey Şantiye Alanına Dönüştü!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk döneminde İlçe hizmet şantiye alanına dönüştü.

“SÖZ VERMİŞTİM”

Gökçebey şehir merkezinde ve mahallerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Öztürk, “Göreve geldiğimde Gökçebey’in eksiklerini tespit ederek, halkımızın talep ve doğrultusunda ve şahsımın da 28 yıllık belediyecilik bilgim ve tecrübemi Gökçebey’de katılımcı belediyecilik, Kültürel Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik, Cevre dostu belediyecilik ve hizmet belediyeciliği ilkesi doğrultusunda hizmet yapacağım diye söz vermiştim.

“ÖZCAN ULUPINAR’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“30 Mart 2014- 19.10. 2015 tarihleri arasında belediyemizin ilçemize kazandırdığı yeni hizmet araçları ve yapılan hizmetleri hepiniz yakinen biliyorsunuz. Ancak bizler bu hizmetleri yaparken Ankara’da bizlere her türlü desteği veren bir önceki milletvekilimiz Sayın Özcan Ulupınar’a şahsım ve ilçe adına çok teşekkür ediyorum.”

“19 AYDA 150’E YAKIN HİZMET”

“19 ayda ilçemizin değişik alanlarında 150’e yakın hizmet gerçekleştirilmiştir.

Bugün ise ilçemizde; Toki Projesi, Doğalgaz projesi, Elektrik tellerin yeraltına alınması projesi, Ağusto Deresi genişletilmesi projesi, Kent Ormanı projesi ve kanalizasyon projelerin yapılmaktadır.

Belediye ekiplerimizle her sahada varız. Kasımlar Boğazı’nda kanal çalışmaları, Mankap yolunun alt tarafındaki yolu, Kahyaoğlu ile Osmanbaşoğlu mahallesine bağlantı yolu, Çukur mahallesindeki dağ yolu çalışmaları hızla devam ediyor. “

“GÖKÇEBEY GELİŞİYOR- DEĞİŞİYOR”

“Gökçebey ‘e Hizmet Şantiyesi dönmüştür. Yaklaşık üç yıl içersinde tamamlanacak bu projelerden sonra ilçemiz gelişen, büyüyen ve kalkınarak modern ilçe konumuna gelecektir. Bizler verdiğimiz sözlerimizin arkasındayız. Aynı kararlıkla hizmet çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.10.2015 21:43:52  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2632)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 678 | Toplam Ziyaretçi: 11,945,127 | Ip Adresiniz: 3.22.181.209 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.