Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Usulsüz olduğu gerekçesi ile kongre iptal edildi

Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Olağanüstü Genel Kurulu, usulsüz üye kayıt defteri ile hazırun listesinin uyumsuz olduğu gerekçesiyle iptal edildi. Kongre 5 Ekim’e ertelendi.

Genel Maden İşçileri (GMİS) Sendikası Şemsi Denizer Salonunda bygün gerçekleştirilen genel kurulda, başkan adaylarından Cengiz Sarıcık, üye kayıt defterinde usulsüzlükler yapıldığı ve bazı üyelerin istifa etmiş gibi gösterildiğini öne sürerek itiraz etti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile İl Müdürlüğü temsilcisi, yapılan itirazları değerlendirmesinin ardından usulsüz üye kayıt defteri ile hazırun listesinin uyumsuz olduğu gerekçesiyle olağanüstü genel kurulu iptal edildi.

SARICIK: “MEVCUT YÖNETİM USULSÜZ LİSTE DÜZENLEDİ”

Başkan adaylarından Cengiz Sarıcık da, seçimlerin iptal olduğunu belirterek, “Mevcut yönetim usulsüz liste düzenledi. Genel kurula gidilmesi için 50 üyenin imzası vardı. Ancak imza veren 30 üyenin üyelikleri iptal edilmiş. Bundan dolayı seçimler ertelendi. Hukuken hakkımızı aramak adına Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağız.” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 29.09.2015 00:19:44  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2433)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 708 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,770 | Ip Adresiniz: 18.116.40.177 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.