Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY DEĞİŞİYOR, DÖNÜŞÜYOR VE GELİŞİYOR

Gökçebey Belediyesi 18 aylık sürede yapılan hizmetler adeta göz kamaştırıyor. Başkan Vedat Öztürk, seçimden önce verdiği hizmet sözlerinin bir bir yerine getirmenin mutluluğunu ilçe halkıyla birlikte yaşıyor.

18 aylık sürede yapılan hizmetler ve yapımı devam eden birçok hizmet projeleriyle Gökçebey değişiyor, dönüşüyor ve gelişiyor.

Başkan Öztürk’ün yapılan, yapımı devam eden ve yapılması düşünülen birçok hizmet projelerin tamamlandığında Gökçebey çağdaş yaşanabilir bir ilçe konuma gelecektir.

“15 YILDA YAPILAMAYAN HİZMETLER 18 AYDA YAPILIYOR”

Ülke ve millet olarak son günlerde büyük acılar yaşandığını” söyleyen Başkan Öztürk,” Aziz şehitlerimizi rahmetle yâd etmek istiyorum. Ülke ve millet olarak son günlerde büyük acılar yaşıyoruz, zorlu bir süreçten geçiyoruz. Menfur saldırılar neticesinde huzur ve güvenliğimiz için görev yapan kardeşlerimizi şehit verdik. Ben bu vesileyle şehit olan bütün kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifa, ailelerine ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum.

Yapılan 30 Mart 2014 yerel seçimlerde Saygı değer Gökçebeylilerin bizlere verdiği destekle belediye başkanlığa seçildim.

Göreve geldiğimde Gökçebey’in eksiklerini tespit ederek, halkımızın talep ve doğrultusunda ve şahsımın da 28 yıllık belediyecilik bilgim ve tecrübemi Gökçebey’de katılımcı belediyecilik, Kültürel Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik, Cevre dostu belediyecilik ve hizmet belediyeciliği ilkesi doğrultusunda hizmet yapacağım diye söz vermiştim.

“SAYIN ULUPINARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

30 Mart 2014- 18.09.2015 tarihleri arasında belediyemizin ilçemize kazandırdığı yeni hizmet araçları ve yapılan hizmetleri hepiniz yakinen biliyorsunuz. Ancak bizler bu hizmetleri yaparken Ankara’da bizlere her türlü desteği veren bir önceki milletvekilimiz Sayın Özcan Ulupınar’a şahsım ve ilçe adına çok teşekkür ediyorum.

“AYNI KARARLILIKLA HİZMET ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

18 ayda ilçemizin değişik alanlarında 118 hizmet gerçekleştirilmiştir.

Bugün ise ilçemizde; Toki Projesi, Doğalgaz projesi, Elektrik tellerin yeraltına alınması projesi, Ağusto Deresi genişletilmesi projesi, Kent Ormanı projesi ve kanalizasyon projeleri onaylanmış olup çalışmalara başlanmıştır. Gökçebey ‘e Hizmet Şantiyesi dönmüştür. Yaklaşık üç yıl içersinde tamamlanacak bu projelerden sonra ilçemiz gelişen, büyüyen ve kalkınarak modern ilçe konumuna gelecektir. Bizler verdiğimiz sözlerimizin arkasındayız. Aynı kararlıkla hizmet çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlerin hizmet inancından alıp koymaya hiç kimsenin gücü yetmez.” Dedi.

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 18.09.2015 01:53:23  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2464)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,551 | Toplam Ziyaretçi: 11,933,521 | Ip Adresiniz: 3.141.100.120 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.