Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AK Parti Gökçebey İlçe Danışma Toplantısını Yaptı

AK Parti Gökçebey İlçe Danışma toplantısını Belediye Aile Çay Bahçesinin düğün salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıya; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, bir önceki dönem milletvekili Özcan Ulupınar, İl Başkanı Zeki Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş , Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İl Genel Meclis Üyeleri Kenan Çetinoğlu ve Rahmi Albuz, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Parti ilçe ve belde teşkilatları, Belediye meclis üyeleri, merkez ve köy muhtarların yanı sıra çok sayıda partililer katıldı.

AK Parti Gökçebey İlçe Danışma toplantısının açılış konuşmasını İlçe başkanı Lokman Aydın yaptı.

“KOALİSYONLAR HİÇ BİR ZAMAN İSTİKRAR GETİRMEZ”

Başkan Aydın konuşmasında;”Türkiye’nin 13 yıldan beridir ekonomik, sosyal ve siyasal alanda istikrarla yoluna devam ederken, 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra bu istikrarın bozulmasının tüm dengelerin bozulmasına yol açtığını ve her türlü çabaya rağmen bir koalisyon hükümeti kurulamadığını söyledi.

Bu da gösteriyor ki koalisyonlar hiçbir zaman istikrar getirmez. Zira istikrarın olmadığı yerde ne istikbal, ne istiklal, ne ekonomi, ne de sosyal hayat olamaz. Bu istikrarı bozmak isteyenler 7 Haziran öncesi halkımıza tozpembe bir Türkiye vaat ettiler. 7 Haziran’dan sonra ise ülkenin sevk ve idaresinde görev almaya cesaret edemediler.

CHP ‘saraya çıkmam’ derken, MHP kırmızı çizgilerin arkasına sığınarak görev almaktan kaçındı. Oysa sormak lazım, ey Bahçeli sana oy verenler senin kırmızı çizgilerinin oyuncağı mıdır?

Onlar sana devlet ve millete hizmet etmen için oy vermediler mi?

Daha seçimin akşamından itibaren ‘muhalefete soyunman’, görevden kaçtığını göstermiyor mu? 13 yıllık muhalefet rehaveti yetmedi mi?

Sana oy verenlere ne zaman iktidar yüzünü göstereceksin?

Doğrusu merak ediyoruz. Keza halkımız bir başka partiye 80 milletvekili ile TBMM’de temsil gücünü verirken, bu halkın sorunlarını TBMM’de çözsünler diye bu imkanı vermiştir. Çünkü demokrasilerde çözüm halkın iradesidir, halkın iradesi ise TBMM’dedir. Çözüm dün olduğu gibi bugünde, yarında huzur ve kardeşliğin son adresidir.

Gökçebey’in çözüm bekleyen sorunların önümüzdeki günlerde çözülecektir. Partimizin Eylül ayı dayanışma ve bilgilendirme toplantısına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. ”

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, belediyesinin yaptıklarını ve devam eden projeleri hakkında bilgiler verdi.

“AYNI KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ”

Ülke ve millet olarak son günlerde büyük acılar yaşandığını” söyleyen Başkan Öztürk,” Sözlerimin başında aziz şehitlerimizi rahmetle yâd etmek istiyorum. Ülke ve millet olarak son günlerde büyük acılar yaşıyoruz, zorlu bir süreçten geçiyoruz. Menfur saldırılar neticesinde huzur ve güvenliğimiz için görev yapan kardeşlerimizi şehit verdik. Ben bu vesileyle şehit olan bütün kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifa, ailelerine ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum.

Yapılan 30 Mart 2014 yerel seçimlerde Saygı değer Gökçebeylilerin bizlere verdiği destekle belediye başkanlığa seçildim.

Göreve geldiğimde Gökçebey’in eksiklerini tespit ederek, halkımızın talep ve doğrultusunda ve şahsımın da 28 yıllık belediyecilik bilgim ve tecrübemi Gökçebey’de katılımcı belediyecilik, Kültürel Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik, Cevre dostu belediyecilik ve hizmet belediyeciliği ilkesi doğrultusunda hizmet yapacağım diye söz vermiştim.

30 Mart 2014- 05.09.2015 tarihleri arasında belediyemizin ilçemize kazandırdığı yeni hizmet araçları ve yapılan hizmetleri hepiniz yakinen biliyorsunuz. Ancak bizler bu hizmetleri yaparken Ankara’da bizlere her türlü desteği veren bir önceki milletvekilimiz Sayın Özcan Ulupınar’a şahsım ve ilçe adına çok teşekkür ediyorum.

18 ayda ilçemizin değişik alanlarında 118 hizmet gerçekleştirilmiştir.

Bugün ise ilçemizde; Toki Projesi, Doğalgaz projesi, Elektrik tellerin yeraltına alınması projesi, Ağusto Deresi genişletilmesi projesi, Kent Ormanı projesi ve kanalizasyon projeleri onaylanmış olup çalışmalara başlanmıştır. Gökçebey ‘e Hizmet Şantiyesi dönmüştür. Yaklaşık üç yıl içersinde tamamlanacak bu projelerden sonra ilçemiz gelişen, büyüyen ve kalkınarak modern ilçe konumuna gelecektir. Bizler verdiğimiz sözlerimizin arkasındayız. Aynı kararlıkla hizmet çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlerin hizmet inancından alıp koymaya hiç kimsenin gücü yetmez.”

“1 KASIMDA İKTİDAR OLACAĞIZ”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu yaptığı konuşmada; AK Belediyecilik hizmet anlayışıyla birlikte 18 ay gibi bir kısa sürede Gökçebey ilçemize önemli hizmet yapan Belediye Başkanımız Vedat Öztürk’e teşekkür ediyorum. Siyaset milletimize hizmet etme aracıdır.

Önümüzde bir genel seçim daha vardır. Şimdiden partimizden milletvekili aday adayı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Onlara bu süreçte başarılar diliyorum. Ak Parti büyük bir ailedir. Seçimde hep bir olacağız, bir oyla seçim kazanılır, bir oyla seçim kaybedilir düşüncesiyle hep beraber çalışacağız ve 1 Kasımda Ak Parti tekrar iktidar olacaktır.” Dedi.

Daha sonra dayanışma ve bilgilendirme toplantısı basına kapalı bölümünde soru- cevap şeklinde sona erdi.

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.09.2015 16:28:27  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2382)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,148 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,584 | Ip Adresiniz: 13.59.82.167 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.