Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
DTSO STARATEJİK PLANLAMA ÇALIŞTAYI

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası 2. dönem 4 yıllık ‘Stratejik Plan’ hazırlıkları çerçevesinde Devrek ve Gökçebey’de paydaşlarımız olan yerel idari birim yöneticileri ile ilk çalıştayını 03.09.2015 tarihinde gerçekleştirdi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından yürütülen ve paydaşlarımızın görüşlerini aldığımız çalışmamız, sağlıklı bir planlama yapabilmemiz açısından büyük önem arz etmektedir.

Odamız Toplantı Salonunda gerçekleşen çalıştaya Devrek Kaymakamı Yakup GÜNEY Devrek TSO Başkanı Ertan Civak, Gökçebey Belediye Başkan Vekili İsmet Karcı, Gökçebey Mal Müdürü Kadir Çelik, Devrek Esnaf Odası Başkanı İsmet Akdemir, Gökçebey Esnaf Odası Başkanı Ali Çetin, Devrek Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, Gökçebey Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Devrek İlçe Tarım Müdürü Şule Kafkas, Devrek MYO Öğretim Görevlileri ile Devrek ve Gökçebey'den bazı sivil toplum örgütü temsilcileri katıldılar.

Stratejik Planlama çalışmalarımız, 10.09.20015 tarihinde yapılacak toplantı ile devam edecektir. Bu toplantıda stratejik hedeflerimiz belirlenecek ve kamuoyuna sunulacaktır.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 4.09.2015 22:49:22  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2404)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 243 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,305 | Ip Adresiniz: 52.14.126.74 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.