Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEYSPOR BAL’I HEDEFLİYOR…

GÖKÇEBEY GÖZÜNÜ BAL’A DİKTİ.. BU SEZON SÜPER AMATÖR LİG’DE MÜCADELE EDECEK OLAN VE FLAŞ TRANSFERLERE İMZA ATAN GÖKÇEBEYSPOR, BİR ÜST LİG OLAN BÖLGESEL AMATÖR LİGE YÜKSELMEYİ HEDEFLİYOR. DÜZENLENEN TÖRENDE KONUŞAN GÖKÇEBEY BELEDİYE BAŞKANI VEDAT ÖZTÜRK VE KULÜP BAŞKANI KENAN ALBAYRAK, HEDEFLERİNİ ŞAMPİYONLUK OLDUĞUNU VE BİR ÜST LİGE YÜKSELMEK OLDUĞUNU KAYDETTİ.

Zonguldak Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu'ndan Süper Amatör Lige yükselen Gökçebeyspor, 2015-2016 sezonuna “merhaba” diyerek hazırlık çalışmalarına başladı. Transferlerin imza töreninde konuşan Gökçebey belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Kulüp başkanı Kenan Albayrak, şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

GÖKÇEBEYSPOR, YENİ SEZONA ‘MERHABA’ DEDİ

2014-2015 sezonunu ikinci sırada bitiren, katıldığı Play-Off'ta önce Zonguldak Belediyespor'u, ardından da Çatalağzı Demirspor'u yenerek Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'e yükselen Gökçebeyspor, 2015-2016 sezonuna “merhaba” diyerek hazırlık çalışmalarına başladı. Yeni sezon çalışmaları öncesi Gökçebey Belediyesi Toplantı Salonunda, Gökçebeyspor’un yeni transferleri için imza töreni düzenlendi. Törene; Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebeyspor Kulübü Başkanı Kenan Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Antrenör Oğuz Yılmaz ve futbolcular katıldı.

VEDAT ÖZTÜRK: SÜPER AMATÖR LİG'E ÇIKMAYI HAK ETTİK.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Gökçebeyspor’a transfer edilen Beytullah, Deniz, Muhammet, Samet, Enez, Canberk ve İsmail için düzenlenen imza töreninde ilk konuşmayı Belediye Başkanı Vedat Öztürk yaptı.

Başkan Öztürk, “2014 yılının 30 Mart ayında yapılan yerel seçimlerde Gökçebey halkı, şahsımı tercih ederek bizleri göreve getirdi. Bu gün sizlere göreve geldiğim ilk günden belediye olarak yaptığımız hizmetleri anlatmayacağım. Çünkü yaptığımız hizmetleri halkımız yakinen takip ediyor ve takdir ediyorlar. Eskiden belediye hizmetleri sadece yol, su ve kanalizasyon gibi rutin hizmetlerden ibaretti. Günümüzde belediyecilik anlayışı çok değişti. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler bunların yanında devam ediyor. Şahsımız hepiniz yakından tanıyorsunuz. Bende spor camiasının içinden gelen bir ağabeyinizim. Geçen yıl, 1’inci Amatör Küme Çaycuma Grubu'nda ikinci sırada bitirdik, Play-Off'ta önce Zonguldak Belediyespor'u, ardından da Çatalağzı Demirspor'u yenerek şampiyon olduk ve Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'e çıkmayı hak ettik. Gökçebeyspor Kulübü’nün yeni Başkanı Kenan Albayrak’ın öncülüğünde yeni transferler ettik. Burada yeni transfer olan futbolcu arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum ve başarılar diliyorum. Şahsım ve belediye olarak maddi ve manevi olarak her zaman Gökçebeyspor’a tam destek vereceğim. Hedfimiz ligde şampiyon olmaktır.” dedi.

BAŞKAN ALBAYRAK: BU BİR BAYRAK YARIŞI, ASIL OLAN TAKIMIN BAŞARISIDIR. HEDEFİMİZ BÖLGESEL AMATÖR LİG’E YÜKSELMEKTİR..

Gökçebeyspor Kulübü Başkanı Kenan Albayrak ise, “Gökçebey Belediye Başkanı Sayın Vedat Öztürk’ün özverili çalışmaları neticesinde Gökçebeyspor, şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e çıkmıştır. Öncelikle; 5 Ağustos 2015 Çarşamba günü yapılan Gökçebeyspor’un Olağan Genel Kurulu’nda şahsıma ve ekibime verdiği desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sayın Öztürk, kulübümüzün ‘Fahri Başkanı’dır. Gökçebeyspor’a transfer edilen Beytullah, Deniz, Muhammet, Samet, Enez, Canberk ve İsmail için yapılan imza töreninde bir araya geldik. Yeni sezona ‘merhaba’ diyerek hazırlık çalışmalarına başladık. Bu işe talip olurken, bir memleket meselesi olarak bakıyoruz, bu bir bayrak yarışı, asıl olan takımın başarısıdır. Çıktığımız bu yolda bizlere maddi-manevi desteğini esirgemeyen başta değerli işadamlarımıza, Gökçebey Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk’e, değerli halkımıza ve esnafımıza çok teşekkür ediyoruz. Şampiyon olmak ve Bölgesel Amatör lig'e çıkmak en büyük hedefimizdir.” dedi.

ÖZTÜRK KULÜBE FAHRİ BAŞKAN OLDU..

Diğer yandan geçtiğimiz hafta yapılan Gökçebeyspor’un Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile aday olan Kenan Albayrak’ın yönetiminde görev dağılımı gerçekleştirilirken, Belediye Başkanı Vedat Öztürk’te kulübün fahri başkanı oldu.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 13.08.2015 19:10:13  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3842)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 667 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,103 | Ip Adresiniz: 18.118.1.158 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.