Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Akdeniz gitti, Karayılmaz geldi

Zonguldak Gençlik Hizmetleri İl Hizmetleri Müdürü Uğur Akdeniz görevinden alınırken yerine Çaycuma Gençlik İlçe Müdürü Ahmet Karayılmaz atandı. Atama kararnamesi yayınlanan Ahmet Karayılmaz önümüzdeki günlerde göreve başlayacak. Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü görevinden alınan Uğur Akdeniz, yaşanana süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akdeniz, Görev aldığı günden buyana Zonguldak’a çok şeyler kazandırdığını belirtti. Akdeniz konu ile yaptığı açıklama şu şekilde, “ 3.5 yıldır spor müdürü görevini sürdürüyorduk. Son 3.5 aydırda vekalet olarak sürdürüyordum. Şimdi bir görev değişikliği oldu. 3.5 yılda önemli ve güzel hizmetler sağlamış olduk. Zonguldak'ta 11'e yakın sentetik saha yaptık. Spor salonu yaptık. 6 ilçede gençlik merkezi yaptık. 10 bin olan sporcu sayımızı 30 bine yaklaştırdık. 200 olan gençlik merkezi üye sayımızı 16 bine çıkardık. 3.5 yılı dolu dolu geçirdik. Yeni görev alan arkadaşımıza başarılar diliyorum. Devlette işler sürecektir. Bunlar her zaman olan şeylerdir. Biz Zonguldak kamuoyunun her zaman hizmetindeyiz. Biz torba yasasıyla araştırmacı olmuştuk. Tabi talip olan insanlar çıkabiliyor. Ankara bizimle çalışmak istiyordu ama şartlar böyle oldu. Devlet büyüklerimiz böyle takdir ettiler. Bizde buna saygılı olmak zorundayız. Çok fazla konuşmaya gerek yok. Devlette değişiklik her zaman olabilir. Sonuçta devletin işleri aksamaz. Devlet yürür. Biz her zaman devletimizin ve milletimizin hizmetindeyiz “dedi.

AHMET KARAYILMAZ ÖZGEÇMİŞİ:

1969 yılında Devrek’te doğdu. İlkokula Devrek ilçesinde 1976 yılında başladı. Ortaokul ve liseyi Çaycuma Lisesinde bitirdi. 1988 yılında Hacettepe Üniversitesi Maden Meslek Yüksek Okulunu bitirdi. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi İş İdaresi bölümünü okudu.1994 yılında Marmara Üniversitesi Beden eğitimi ve Spor Yüksek Okulunu kazandı. Bir yıl sonra eşinin öğretmen olarak çalıştığı Tokat ili Gaziosmanpaşa Üniversitesi Beden eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna yatay geçiş yaptı. 1998 yılında okulumu birincilik derecesi ile bitirdi. 2004 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisans yapmaya hak kazandı.2005 Mart döneminde ‘’ZONGULDAK İLİNDE FUTBOLCULARI SALDIRGANLIĞA İTEN PSİKO-SOSYAL NEDENLER’’adlı tezi savunarak iyi derece ile mezun oldu. Bir yıla yakın süre Manisa –SOMA da maden teknikeri olarak özel bir ocakta çalıştı. 1981-1985 yılları arasında ilimizi 3000-5000 m. mesafelerinde atlet olarak temsil etti. Futbola 1983 yılında Çaycuma sporda başladı. 1993 yılına kadar birçok ilçemizin de futbol takımlarının formalarını giydi. 1993–94 sezonunda Çaycuma sporu üçüncü lige çıkaran kadronun içinde yer aldı. 1994 yılında Tokat spora transfer oldu. 1998 yılında Çaycuma sporun profesyonel ligden düşmesi ile Çaycuma’lı gençlerle birlikte hem oyuncu hem antrenör olarak çalışmaya başladı. 2007–2008 sezonunda Çaycuma spor voleybol takımını kurdu. (oyuncu-koç olarak) Ekip 3. lige çıktı. UEFA A lisans futbol, okçuluk, tenis ve yüzme antrenör belgelerine sahiptir. İlimizde uzun aradan sonra okçuluk çalışmalarını başlattı. 10-11-12 yaş grubu gençleri Türkiye Şampiyonasına hazırladı. Güney Kore ve İsveç Hükümetleri ile Gençlerin Serbest zamanlarını değerlendirme adı altında çalışmalar ve sunumlar yaptı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine 50 kişilik maddi imkânı kısıtlı gencin kamp yapması amacı ile Genel Müdürlük tarafından görevlendirildi. Ülkemiz içinde gençlik lideri yetiştirme seminerlerinde eğitmen olarak görev yaptı. Maddi imkanı kısıtlı gençlerin ve engelli gençlerin kamplarında program sorumlusu olarak görev yaptı.

Bulgaristan’da ve Ülkemizde Uluslararası Spor Bilimleri Kongresinde makaleleri yayınlandı. 10 yıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini Çaycuma’da vekaleten yürüten Ahmet Karayılmaz, Barbaros Kutlutaş Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni olup, 25 yıllık evli ve bir kızı vardır.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.08.2015 03:35:57  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2906)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 879 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,685 | Ip Adresiniz: 18.116.36.192 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.