Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
HALİL İBRAHİM SOFRASI HİZMETE BAŞLADI

Gökçebey’de Birtat lokantası yeni mekanda yeni adıyla Halil İbrahim Sofrası olarak hizmet vermeye başladı.

Günümüzden 32 yıl önce, Atatürk Caddesinde Kenan Atmaca ile halkın hizmetine başlayan Birtat Lokantası, Halil İbrahim Atmaca tarafından İsmetpaşa Caddesi üzerinde kendi binasında Halil İbrahim Sofrası olarak hizmet vermeye başladı.

Baba mesleğinin severek devam ettiren Halil İbrahim Atmaca,” 32 yıl önce babam Kenan atmaca tarafından açılan Birtat Lokantası verdiği kaliteli hizmet ile bir aile lokantası olmayı başarmıştır. Birkaç yıl önce babamın bana bıraktığı Birtat Lokantası kaliteli hizmetinden ödün vermeden hizmetine devam etmiştir.

Lokantacılık bir sanattır. İşimizi severek yapmaktayız. Zaman akıp gider. Masalar, sandalyeler, gelen giden yüzler değişir. Aynı zamanda, Gökçebey her geçen gün büyüyor, gelişiyor ve değişiyor. Bizlerde İsmetpaşa Cadde üzerinde mülkiyeti kendimize ait ve iki kattan oluşan mekânda yeni adı Halil İbrahim Sofrası halkın hizmetine sunmanın onurunu yaşıyoruz.

Halil İbrahim Sofrası her sabah yeniden açar kapılarını çorba çeşitleri, birden fazla çeşit ve lezzetli yemekleriyle yüzlerce kişiyi misafir eder. Her misafire aynı değer, aynı güler yüz ve her lezzette aynı tad hedefi asla değişmez. Herkesi Halil İbrahim Sofrası’na davet ediyorum” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 28.07.2015 02:46:33  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (3634)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,469 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,747 | Ip Adresiniz: 44.200.196.38 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.