Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Öztürk’ten belediye personeline iftar yemeği

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ün ev sahipliğinde Cennet Bahçesinde verilen iftar yemeğine Belediye meclis üyeleri ve belediye personelinin tamamı katıldı. Gün boyu aynı mesai ortamını paylaşan belediye çalışanları iftar programı vesilesiyle Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte soludu.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma ayı olduğunu” belirten Belediye Başkanı Vedat Öztürk, “Belediye Meclis Üyelerime, Birim Amirlerime, personelime ve ailelerine düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize katılımınızdan dolayı duyduğumun memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bu akşam iftarımızı çok değerli belediye personelim ve aileleri ile birlikte Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getiriyoruz ve mümkün olduğunca mütevazı sofralarda iftar ederek, zengin fakir gözetmeksizin aynı sofrada iftar etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye personelimizin Gökçebey Belediyesi’ne ve Gökçebey halkına verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.

İftar öncesi Kur'an tilaveti okundu. Ardından Başkan Öztürk’ün Belediye Personeline düzenlendiği iftar yemeği gerçekleşti.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 4.07.2015 03:30:32  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2896)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 217 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,023 | Ip Adresiniz: 3.135.216.174 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.